REVOLUCIONARAN POTEZ: U ovom tramvaju vožnja je besplatna

Facebook

Reklamna kampanja za novi cider oduševila je Zagrepčane koji sada petkom mogu uštedjeti na tramvajskoj karti.

Često se u tramvaju, silom prilika, vozite bez karte? Vjerojatno i sami znate koliko su takve vožnje stresne, koliko pogledavanja preko ramena i koliko mahnitog pretraživanja gomile u potrazi za kontrolorom karata one podrazumijevaju. No, ako se često vozite na tramvajskim relacijama koje pokriva “šestica”, onda imate sreće.

Naime, marketinški tim reklamne kampanje za novi cider pod nazivom “Stari Lisac” dosjetio se osposobiti jednu od starih zagrebačkih šestica za besplatan prijevoz građana.

Facebook
Facebook

Ovaj genijalan, a na našem prostoru i revolucionaran reklamni potez, koji će zasigurno razveseliti mnoge “švercere”, od nedavno vam omogućava besplatnu vožnju tramvajem na relaciji Črnomerec – Sopot. Besplatni tramvaj vozi na toj relaciji svakog petka u periodu od 16 do 19 sati, a lako ga možete prepoznati jer je oblijepljen vizualima reklamne kampanje za piće “Stari Lisac”. Da ne bi bilo zabune, i u unutrašnjosti posebno prenamijenjenog  tramvaja na aparatima za registraciju putničkih karata istaknuta je obavijest o besplatnoj vožnji.

Reklame nas nerijetko živciraju svojom nametljivošću i intenzitetom, ali lijepo je vidjeti da se netko napokon dosjetio plasirati reklamnu kampanju od koje će građani imati neposredne koristi.

Facebook
Facebook

Jeste li već uvrebali “Liščevu šesticu”? Ako jeste, podijelite s nama svoje iskustvo. Sretna vam vožnja!

>>> ZET-ovci LJUTI ZBOG KARATA OD 4 KUNE: ‘Problem će stvarati ljudi koji karte kupuju u tramvaju!’


Komentari