OVAJ VIDEO ODUŠEVIO JE ZAGREPČANE! Dok su čekali kebab, napravili pravi spektakl (VIDEO)

Screenshot

Ovakvi ljudi daju dušu našemu gradu.

I dok je u petak navečeru sitnim noćnim satima čekao svoj kebab, vjerojatno nije ni sanjao kako će mu grupa Splićanki otpjevati prekrasnu pjesmu u čast dragome Bogu. Oduševljenje na licima okupljenih nije se moglo sakriti, a kako je riječ o pravim profesionalcima dokazuje činjenica kako je zapravo riječ o članicama i članovima Zbora Mihovil.

Dimitrije je pod dojmom, a evo što je napisao u opisu videa:

‘Nikoga nisam častio klopom, ni cugom, osim osmehom i šalom. A onda su me počastili pesmom. Neću reći da ovo samo ja mogu doživeti na sred/ispred kebabare u Zagrebu, jer verujem da može svako ko se ne srami što voli ljude. 

Volim ove Splićanke i Splićane, i onaj deo ekipe koja je unutra čekala svoju porciju kebaba. Hvala ljudi!”, napisao je na svom Facebook profilu oduševljeni Dimitrije.

Još jednom podsjetili smo se kako osmijeh zaista može biti najljepši poklon koji nekome možemo pokloniti te kako su njegovi plodovi jednostavno prekrasni, baš kao i pjesma ovih mladih Splićana. Video je na društvenim mrežama podijeljen preko 200 puta, a sami se uvjerite i zašto.

Bravo ekipa!

https://www.facebook.com/dimitrije.vuk/videos/10208511663058717/


Komentari