NOVIH LOKALNIH IZBORA NEĆE BITI! HDZ dao podršku Bandićevu proračunu

Facebook/Milan Bandić

HDZ će s partnerima iz HSP AS i BUZ-a dignuti ruku za Bandića, HDZ-ov partner s nacionalne razine i član Domoljubne koalicije HSLS potporu za proračun neće dati.

Uoči rasprave po klubovima zastupnik HDZ-a Dražen Bilokapić potvrdio je kako će njegova stranka podržati proračun Bandićev proračun jer je gradonačelnik prihvatio većinu njihovih amandmana. To znači kako neće doći do prijevremenog financiranja i prijevremenih izbora u Zagrebu.

HDZ će s partnerima iz HSP AS i BUZ-a dignuti ruku za Bandića, HDZ-ov partner s nacionalne razine i član Domoljubne koalicije HSLS potporu za proračun neće dati, prenosi tportal.

Darinko Kosor, šef HSLS-a i predsjednik Gradske skupštine, poručio da Bandić nije ispunio brojne projekte koje su dogovorili dok su bili u koaliciji te je zaželio onima koji će podržati proračun da se njima dogodi drugačije nego njemu. Istaknuo je da je proračun isključivo politički dokument.

Dominik Etlinger iz SDP-a poručio je Kosoru da je bolje imati naknadnu pamet nego biti bez pameti.

“Sada je došao na naknadnu pamet jer više nisu u koaliciji. Iz drugačije prozicije, drugačije gleda stvari. I ne slažem se da je proračun isključivo politički dokument”, kazao je Etlinger.

Tko će sve osim HDZ-a i njegovih partnera podržati proračun bit će poznato nakon izglasavanja.

>>> ZAGREBU PRIJETE PRIVREMENI IZBORI? Skupština danas odlučuje o novom proračunu

 


Komentari