Novi detalji: Dok je Chiara spavala s muškarcima, uplakani mali Denis u susjednoj sobi bio je pun tragova majčinih ugriza

FOTO: Facebook

Prema našim izvorima, Chiara je bila dijete iz bogate obitelji, no oduvijek je bila problematična.

Chiaru Pašić, rođena Rojnić, sumnjiči se da je ugušila i bacila u plićak nedaleko od pulske lučice Mandrač svog trogodišnjeg sina Denisa.

Chiara bi mogla dobiti 40 godina zatvora. Prema odluci suca istrage Županijskog suda u Puli, prvo će mjesec dana provesti u istražnom zatvoru. Ademija Burima, 29-godišnjaka koji je imao saznanja o gnusnom činu, tereti se pak za neprijavljivanje počinjenja kaznenog djela, ali sudac je odredio da će se braniti sa slobode.

‘Denis je na sebi imao tragove ugriza’

Sestra Rešida Pašića, njezina bivšeg partnera i Denisovog oca koji je osuđen je na tri godine jer je pretukao Chiaru, tvrdi da je on već prije bio zabrinut za dijete i sve prijavio policiji.

“Chiara je stalno varala mog brata, Denisova oca, s raznim muškarcima. Jednom se vratio s posla, ušao u kuću i zatekao Chiaru u krevetu sa susjedom Safetom. Maleni je Denis plakao u susjednoj sobi. Na sebi je imao tragove ugriza, majčinih. Tad je moj brat pretukao i Chiaru i susjeda. Potom je otišao na policiju i sam se prijavio. Na suđenju je sve priznao, ali i ispričao sve o problemima i o strahovima za dijete”, kazala je Kadifa Pašić, dodavši da “ne brani brata, ali želi da se zna istina”.

Chiara se vratila u Pulu prije nekoliko mjeseci iz Bosne i Hercegovine, gdje je živjela s Rešidom Pašićem i njihovim sinom Denisom. Kadifa kaže kako su se Chiara i Rešid upoznali su se prije pet godina. Chiara je tada živjela u Velikoj Kladuši s muškarcem kojega je upoznala preko Facebooka, a Rešidu se žalila kako je taj muškarac tuče.

“Rešid nam je rekao da je upoznao Chiaru, da je dobra, da je taj muškarac tuče i da bi je doveo k sebi da je spasi. Tako je i učinio. Od tada su živjeli zajedno”, kazala je Denisova teta za Večernji list.

Nadalje, Denisova teta kazala je da je Chiara inzistirala na djetetu, ali da ga je nedugo potom počela varati. Malog Denisa su, kaže, svi u obitelji obožavali, a bez obzira na sve, Rešid je htio osigurati i njega i Chiaru.

“Nakon što je osuđen, čekao je šest mjeseci da ode u zatvor. Sve je to vrijeme radio fizičke poslove, išao u šumu po drva, radio na crno. Govorio je kako želi Chiari, koja je bila bez prihoda, i svom djetetu osigurati novac za život dok on bude u zatvoru. Kad je odlazio, samo nas je zamolio da se brinemo za dijete”, kazala je Kadifa.

Sudac istrage Županijskog suda u Puli je 32-godišnjoj osumnjičenici Chiari Rojnić, koju se sumnjiči za kazneno djelo teškog ubojstva djeteta, odredio istražni zatvor od mjesec dana zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i radi neometanog odvijanja postupka za kazneno djelo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora i kod kojeg su okolnosti počinjenja kaznenog djela posebno teške, a u pritvoru ostaje i 14-godišnjakinja koja joj je pomagala u teškom ubojstvu.

>>> Fotografije s uhićenja majke iz Pule otkrivaju sablasan detalj

Nudila se mlađim muškarcima

Redakcija Jutarnjeg lista dobila je nekoliko mailova osoba koje su poznavale Chiaru Pašić, rođenu Rojnić, preko internetskih stranica za upoznavanje.

Muškarac je kazao da ga je oblio znoj kada je u novinama ugledao Chiarinu fotografiju u novinama jer su nedavno komunicirali na stranici za upoznavanje Badoo. Ispričao je da je Chiara bila “nabijena seksualnim strastima” te da su joj ciljevi “poznanstva s mladićima od 21 do 35 godina i da je prirodna i otvorena za nova iskustva“.

Na Chiarinim fotografijama vidjeli su se, kaže čitatelji, “zamamni dijelovi tijela”, a imala je, dodaju, poseban folder na stranici s desetak fotografija, ali samo za one koje odabere. Napominjala je, kažu, da govori nekoliko stranih jezika, od njemačkog i španjolskog do talijanskog i makedonskog.

Korisnicima stranice Badoo nije spominjala da ima dijete, već je rekla da živi sama. Korisnik koji se javio redakciji Jutarnjeg lista kazao je da se trebao susresti s Chiarom uživo, a taj je susret, kaže, iniciralo poznanstvo njegova prijatelja s Chiarom, koji je navodno neko vrijeme s njom bio u intimnoj vezi.

Na Chiarinom Facebook profilu uslijedila je lavina reakcija i brojnih komentara u kojima ljudi izražavaju svoje zgražanje, mržnju i gađenje nad njom i stravičnim činom.

Također, izvori bliski obitelji otkrili su nam da je Chiarina obitelj bila dobro situirana te da su ona i njezina sestra imale sve što su poželjele, međutim, njihovi su roditelji imali su dosta problema s obje zbog njihova razuzdanog ponašanja.

>>> Psihijatar o majci iz Pule: Ovo je razlog zbog kojeg je ubila sina

>>> Zvonimir Hodak: Psihijatrijsko vještačenje bit će ključno za majku iz Pule


Komentari