NESVAKIDAŠNJI SPOR U ZAGORJU: Tražio od suda da mu ženu i sina izbace iz kuće

Pixabay

To nije jedini sudski spor između bivših supružnika.

Nesvakidašnji sudski spor u kojem je mještanin Pustodola Orehovičkog tražio od svoje bivše supruge i sina da isele iz njegove kuće, okončan je na Općinskom sudu u Zlataru, i to nepravomoćnom presudom prema kojoj sin i majka moraju napustiti obiteljski dom, piše Net.hr.

“Moj sin i bivša supruga još uvijek žive u mojoj kući iako su odnosi između nas poremećeni, pa nema nikakve šanse da se suživot nastavi. Zato tražim da im sud naredi da isele”, naveo je u tužbi vlasnik kuće.

To nije jedini sudski spor između bivših supružnika. Naime, i žena je već ranije tužila svog bivšeg muža zbog navodno nezakonitog vlasništva nad kućom u kojoj žive.

“On je tu kuću dobio nezakonito. Nije ju uopće platio. Osim toga, ni mene još nije isplatio pa nisam dužna otići iz kuće”, kaže žena.

“Moj sin i bivša supruga žive tu, ali je moj odnos sa sinom loš. On dolazi kući negdje u noći, oko dva ili tri sata, lupa vratima i ne mogu se pored njega odmoriti. Zna dolaziti kući i po podne pa me opet uznemirava u odmaranju”, ispričao je na sudu vlasnik kuće, ali priznao da mu bivša supruga još uvijek kuha i pere rublje.

U nastavku postupka Općinski sud u Zlataru analizirao je i brojne sudske postupke što su ih članovi ove obitelji međusobno vodili, te na kraju zaključio kako vlasnik kuće ima pravo tražiti od sina i bivše supruge da isele.  Naime, u međuvremenu je postao jedini vlasnik nekretnine, dok njegov sin i supruga nisu uspjeli dokazati da je to vlasništvo nezakonito.


Komentari