Zagreb
+C

Na mjestu propalog Algoritma, otvara se nova knjižara

FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL

Svečano otvorenje knjižare bit će na adresi Gajeva 1 u srijedu 16. kolovoza.

Bivša knjižara Algoritam Profil Mozaika u zagrebačkom Hotelu Dubrovnik, nekada najveća knjižara propalog knjižarskog lanca, ponovo će u srijedu otvoriti svoja vrata pod egidom nakladničke kuće Znanje, iz koje najavljuju bogat asortiman domaće i strane te prijevodne literature, multimedije i papirnice, ali i program književnih događanja, promocija i gostovanja autora.

Kako se ističe u najavi, svečano otvorenje knjižare na adresi Gajeva 1 bit će u srijedu 16. kolovoza, a u njoj će biti zastupljeni naslovi brojnih hrvatskih nakladnika, najnovija izdanja svjetskih i domaćih bestselera, publicistike i stručne literature, darovni program kao i program papirnice.

Osim toga, u knjižari će se ponovno naći veliki izbor knjiga na stranim jezicima iz svih područja te bogati odjel multimedije.

U prizemlju će na velikom odjelu za djecu biti mnoštvo slikovnica, knjiga i najpopularnije društvene igre. Ljubitelji stripova moći će uživati u brojnim hrvatskim i stranim izdanjima, a bit će tu i veliki izbor kompjutorskih igara i filmskih DVD-ova.

Kako bi knjižara ponovno postala atraktivno mjesto okupljanja svih ljubitelja knjige i pisane riječi, iz Znanja najavljuju i različita događanja, promocije knjiga, gostovanja stranih i domaćih autora, te raznolike privlačne ponude za svoje čitatelje.

‘Stoga se nadamo da će Zagrepčani, kao i njihovi domaći i strani gosti u ovoj kultnoj knjižari u samom srcu grada opet pronaći voljeno mjesto koje im otvara vrata prema novim svjetovima i kojemu će se uvijek rado vraćati’, poručuju iz Znanja.

U povodu ponovnog otvaranja svoje vlastite knjižare u Zagrebu, Znanje svim kupcima od 16. do 31. kolovoza daruje 25 posto popusta na sva svoja izdanja.

>>>Algoritam propada: Najveći lanac knjižara grca u dugovima, 300 ljudi moglo bi ostati bez posla

Komentari

Provjerite

Alesia Kazantceva

Je li Zagreb zaista “bike friendly” metropola?

Prema napisima Euronewsa, naš Zagreb zauzeo je visoko šesto mjesto na ljestvici ‘bike friendly’ glavnih gradova ...