javni wc

MANIJAK SLOBODNO HODA PO ZAGREBU! ‘Mokrio sam u javnom WC-u, a on je gledao u mene i divljački masturbirao’

“Podižem pogled i u ogledalu pored svoje glave ugledam onog istog tipa koji je mokrio pored mene kako maše svojim ‘alatom’, okreće se, gleda u mene i ne prestaje masturbirati”.

Ponedjeljak kao i svaki drugi. Dobro ipak nije. Ovaj je bio poprilično šokantan i drugačiji.

Naime, idem ja tako s posla na dogovorenu kavu na Glavnom kolodvoru. Naravno dolazim ranije jer, eto, cure uvijek kasne. Kiša pada, ne staje. Taj zvuk kapljica očito utječe na moju psihu i hitno moram do toaleta jer ću inače ostati popišan. Jurim tako prema javnom WC-u, naravnom onome kod autobusnih stajališta jer je taj besplatan. Ne dira me što je poprilično neuredan, smrdljiv i što se u njemu skuplja svakakva “klijentela” jer ako se uskoro ne olakšam, mjehur će mi doslovno eksplodirati.

Jurim, doslovno…ne gledam ni izloge, ni volontere na raznim štandovima koji me pokušavaju zaustaviti, reko “Žurim!” (doslovno, ovaj put nisam im morao lagati kao par puta prije toga). Dolazim pred mjesto “zločina”, ulazim u unutra i od osam pisoara koji se tamo nalaze, samo su dva slobodna…hvatam bliži i olakšam se (da ne idem sad u detalje). Taj osjećaj je neopisiv. No, nije dugo trajao jer gospodin do mene je bio brži, završio radnju i otišao i novi se, nazovimo ga gospodin, pojavio i stao tik do mene.

Imao sam osjećaj da me netko gleda, a onda sam se okrenuo

Pri završetku mokrenja primjećujem kako lik do mene treska svojom rukom, nije mi jasno što treseš ako si tek krenuo mokriti, ali dobro, ne obraćam previše pažnju na to, podižem hlače, zakopčavam šlic i odlazim prati ruke (iako je to rijetkost u muškom wc-u). Perem ja tako ruke, a cijelo vrijeme imam osjećaj da me neko gleda, doslovno skenira pogledom. Mislim si samo budalo, zabrijavaš, intuicija ti nikad nije bila jača strana. Podižem pogled i u ogledalu pored svoje glave ugledam onog istog tipa (koji je mokrio pored mene) kako maše svojim “alatom”, okreće se, gleda u mene i ne zaustavlja svoj “ručni rad”.

Spustim pogled, nastavim prati ruke jer reko ponedjeljak je, umoran si, ne vidiš dobro. Zatvorim vodu i opet dignem pogled, ali on i dalje tamo stoji i dalje se divljački zabavlja sa svojim “majmunom”. U tom trenutku. Srce mi ubrzano krene lupati, doslovno negdje u peti, pretrnem cijeli, obuzme me jeza i u roku od tri sekunde već sam bio kod pokretnih stepenica za Tomislavac. Neopisiv osjećaj i ne bih ga želio nikome.

Znam, mnogi će od vas sada reći zašto nisam drugačije reagirao, zašto nisam povikao, slikao, lupio ga, ma xy drugi situacija, ali jednostavno djelovao sam instiktivno i to mi se prvo učinilo logično – pobjeći.

O da ovo nije prvi put

E sad razlog mog objavljivanja ovoga u medijima je taj što mi se to nije dogodilo samo jučer, nego sam vrlo sličnu situaciju imao prije godinu dana. Da stvar bude smješnija, na istom mjestu, odnosno u istom javnom wc-u. A koliko me sjećanje služi, mada nisam osoba koja pamti lica, mislim da se radilo i o istoj osobi. Ušao sam tada u toalet, krenuo skidati hlače i gaće i koncentrirao se na mokrenje, a dotični je stao do mene i krenuo masturbirati. Naravno, tada nisam ništa od mokrenja obavio nego sam brže bolje kao i u jučerašnjoj situaciji pobjegao glavom (gornjom) bez obzira.

E pa sad dragi dečki, momci, dječaci, muškarci i drugi, ako osjetite potrebu za uriniranjem dobro razmislite hoćete li se uputiti u “zlobni toalet” gdje nikad ne znate tko vreba na vas i vaš “alata” ili ćete, kao i ja od sada, uvijek kod sebe imati 2 kune za slučaj nužde. Budite na oprezu.

Komentari

Provjerite

ZAGREB DOLAC SUNČANO VRIJEME

DUGOROČNA PROGNOZA: Pred nama je bablje ljeto, temperature bi mogle doseći nove rekorde

Kraj rujna bit će nadprosječno topao. Komentari