Majka djevojčice koju je mamio pedofil: ‘Ovo je prava istina’

Javila nam se majka djevojčice kojoj je pedofil slao gnjusne poruke i otkrila pravu istinu o svemu.

E.D.P. majka je 12 -godišnje djevojčice i petogodišnjeg dječaka. Njezinoj kćerki javio se taj čovjek s lažnog profila i tako je sve počelo.

“U petak sam nazvala 112 gdje su mi sugerirali da se ja krenem dopisivati s pedofilom i pokušam ga zadržati na vezi jer je to bitno zbog saznavanja IP adrese“, počinje potresnu ispovijest ova majka. U subotu je policija napravila službenu zabilježbu. Napomenula je kako joj je drago što smo objavili cijelu priču jer želi pomoći svim majkama i djevojčicama u zaštiti od takvih predatora.

Kaže i kako je ogromna sreća u nesreći činjenica da se njoj njezino dijete o svemu povjerava.

[box type=”warning” align=”” class=”” width=””]“Ja sam se s tim odvratnim čovjekom dopisivala do dva ujutro, možete samo zamisliti kako mi je kao jednoj majci bilo u tim momentima”, kaže potresena majka i dodaje kako njoj i njezinoj djeci život nije bio nimalo lak. [/box]

Muž je tukao nju i djecu

Naime, ona i njezina djeca bili su žrtve obiteljskog nasilja i preživjeli su ogromne kako fizičke, tako i psihičke traume.

Moj bivši muž bio je policajac, tukao je i djecu i mene. Za to je dobio zatvorsku kaznu. Osam mjeseci za kćer, šest za sina i šest za mene”, s gorčinom u glasu se prisjeća majka i priznaje da zbog toga i danas proživljava traume. Dodatno ju je šokirao taj pedofil.

Prije dvije godine uzela je  jaknu, bočicu za sina i nekoliko sitnica i pobjegla od nasilnika u Sigurnu kuću, a kćer joj je s 10 godina doživjela živčani slom. Tvrdi kako su njezinoj djeci u ovoj traumi pomogli ponajviše u Poliklinici za zaštitu djece Grada Zagreba te je dječja kuća Borovje.

U Sigurnoj kući je provela kratak vremenski period jer je, tvrdi, bila popunjena., imala je nešto malo novca i zatim izašla u vanjski svijet. Muž je zadržao kuću te su tako ona i dvoje djece završili na cesti, a spas joj je pružila Udruga FB Humanitarci Zagreb.

Ogorčena je na sustav u Hrvatskoj jer su joj nekoliko puta htjeli oduzeti djecu i dati udomiteljima bez obzira na groznu situaciju u kojoj  se našla. Sve je prebrodila i okrenula novu stranicu i zatim se dogodilo ovo.

“Ne razmišljam uopće kako će mi biti i što ću ja jer znate gdje bi završila, borim se za svoje dvoje djece”, zaključuje hrabra majka i još jednom napominje kako ne želi da neki ljudi misle da se njezina kćer dopisivala na onaj način s pedofilom.

>>>EKSKLUZIVNO! U POSJEDU SMO RAZGOVORA PEDOFILA S DJEVOJČICOM: ‘Pustit ću ga iz gaća da uđe u tvoju…’

 

 

 


Komentari