LG najavio LG G6+, a krasi ga više memorije i bežično punjenje

LG je najavio novu verziju njihovog ovogodišnjeg flagship uređaja – LG G+.

U osnovi, nova se verzija neće puno razlikovati od standardnog modela, ali će doći sa čak 128 Gb prostora za pohranu, u dvije nove boje – “optical marine blue” i “optical terra gold”, i sa quad DAC-om, do sada viđenom samo u nekim azijskim mobitelima. U kutiji ćete još pronaći i premium B&O Play slušalice.

Što je quad DAC? To je poboljšanje audio performansi G6-ice (DAC – Digital to Analog Converter), a sudeći po dojmovima nekih njegovih korisnika, radi se o značajnom poboljšanju audio kvalitete.

Iz ove korejske tvrtke još nisu objavili kada će nadograđena verzija flagshipa biti dostupna. Neki modeli će imati ugrađenu tehnologiju bežičnog punjenja, i vjerojatno će kao takvi biti prvo dostupni na američkom tržištu.

Za dosadašnje korisnike G6-ice dolaze utješne vijesti: iz kompanije su najavili softversko nadograđivanje sa značajkama poput otključavanja skenom lica, poseban mod za štednju baterije, i upozorenje ukoliko ste slučajno prstom prekrili kameru – što je očito problem kod ovakvih kamera sa širokim lećama.

Softverske promjene možete očekivati tijekom ovog mjeseca, a LG+ očito ne skoro!

 

 

Original možete pronaći na itrendovi.hr


Komentari