KRANJČAR ISKRENO O SVEMU: Priznao pogreške i otkrio kako je izgledao oproštaj od Pjace u svlačionici

GNK Dinamo

Čestitao je svojoj momčadi na pobjedi i plasmanu u treće pretkolo Lige prvaka, ali je priznao i neke greške.

Nakon pobjede Dinama nad Vardarom, obratio se i trener Dinama, Zlatko Kranjčar. Čestitao je svojoj momčadi na pobjedi nad Vardarom 3:2 i plasmanu u treće pretkolo Lige prvaka, ali je priznao i neke greške.

“Uz čestitke svojim igračima moram čestitati i Vardaru koji je hrabro ušao u utakmicu. U bitnim trenucima bili smo odlučniji i priveli smo utakmicu pobjednički na kraju. Početak nam nije bio dobar, slabo smo vodili igru i tu smo Vardaru dali dobre situacije, pa i do vodstva. Kad je Vardar poveo malo je to utjecalo na igrače. Oko 18. minute trebali smo imati jedanaesterac, no u nastavku smo preselili igru na suparničku polovicu”, veli Kranjčar.

No, ima dosta kritike na igru Dinama?

“Dogodio nam se i primljeni gol. Ali, postali smo još odlučniji. U poluvremenu sam tražio veću razinu odgovornosti. Čim smo zabili prvi gol podigli smo razinu igre. Igra zadnje linije? Moj stil igre je da igramo jako visoko i to možda stvara probleme stoperskoj liniji. Mi smo to htjeli na treningu korigirati, ali na utakmici je drugačije. To je strah od našeg napadačkog pristupa, to ćemo u hodu rješavati”.

Kako je izgledao oproštaj s Pjacom u svlačionici?

“Mislim da je Pjaca zaslužio takav oproštaj. Ide u jedan od najvećih svjetskih klubova. On će još napredovati. Želim da mu se sve poklopi. On je emocionalan i teško mu je bilo, makar je sretan”.


Komentari