Gradonačelnik Zagreba okružen ženama održao emotivan slavljenički govor: Zahvalio biračima, majci i Bogu

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Šesti mandat stigao je u ruke Milana Bandića.

Okružen većinom stranačkim kolegicama i obožavateljicama novoizabrani zagrebački gradonačelnik održao je pobjednički govor.

“Čestitam svim kandidatima na poštenoj i fer utakmici, zahvaljujem protukandidatkinji na fer utakmici u drugom krugu, žao mi je što nismo mogli biti u nekom odnosu, kako ona reče, ali ja odlučujem s kim ću se sučeljavati”, rekao je Bandić.

“Kako je lijepo vidjeti vas opet, prekrasno. Nećemo to pjevati, ali lijepo je reći tu rečenicu. Teško je ostati ravnodušan, ja sam čovjek od krvi i mesa. Nikada nitko nije niti će pobijediti šest puta zaredom, nikada nitko. Želim zahvaliti svoji sugrađanima, Zagrepčankama i Zagrepčana, ali i onima koji su govorili “ili mi ili on”. Ne, to je pogrešno. Zagrepčani nikad nisu bili isključivi, jer to nije Zagreb. Zagreb ne trpi isključivost, negaciju i destrukciju, Zagreb je konstruktivan i pozitivan. Slušao sam jednog analitičara koji je rekao da imam nešto Tuđmanovo u sebi. Imam i Tuđmanovog i Radićevog i Starčevićevog i Račanovog. Od svih imam ponešto, ali od svih najbolje. Socijaldemokracija, socijalna pravda i domoljublje idu ruku pod ruku. Vrijedi zaplakati, vrijedi se boriti za to.

Zahvaljujem svojoj majci, zahvaljujem Bogu što me stvorio takvog nesavršeno. Ponosan sam na svoje sugrađane, njih ne mogu pobijediti ni mediji. Sutra počinje bitka za sedmi mandat”, rekao je Bandić u svom pobjedničkom govoruNikada nitko nije u povijesti niti će ikada pobijediti šest puta zaredom u Zagrebu”, rekao je Milan Bandić.

 

Nije tajna i kako već sutra ima ispunjen plan i program.


Komentari