Gdje pojesti najfinije pržene lignje u Zagrebu

Facebook/Daj jesti

Popisali smo pet mjesta na kojima možete pojesti mekane i hrskave lignje, uz obilnu porciju najdražeg priloga.

Svakoga petka volimo pojesti ukusne ribice, a pržene lignje uz krumpiriće i puno tartara stvarno je teško odbiti. Popisali smo pet mjesta na kojima možete pojesti mekane i hrskave lignje, uz obilnu porciju najdražeg priloga.

Restoran Korkyra

Na Trešnjevci se smjestio restoran u kojem je brza hrana nepoznanica. Sve se priprema do najsitnijih detalja, tako da imate vremena uživati u svakom zalogaju.

Facebook/Korkyra
Facebook/Korkyra

“Prekrasno mjesto gdje se poslužuje vrhunska hrana od ribe i plodova mora.. Preporučam svakome da svrati i doživi nove gastronomske užitke”, rekao je jedan gost, a drugi se nadovezao: “Ovo mi je najdraži restoran u Zagrebu”.

Bistro Amfora, Dolac

U samom centru grada nalazi se bistro Amfora, dobro poznat Zagrepčanima. Iako interijer nije reprezentativan ovaj bistro nudi doista ukusan zalogaj te fine pržene lignje koje stoje 48 kuna.

Bistro Kod Vukušića, Žitnjak

Bistro “Kod Vukušiča” svakodnevno nudi brojna gotova jela, jela s roštilja, a petkom su njihove lignje pravi hit. Nisu prepečene, mekane su te servirane uz obilnu tartar porciju i fine krumpiriće. Porciju ovih finih lignji platit ćete 50 kuna.

Kod Dede, Prečko

Restoran “Kod dede” poznat je po svojem super ambijentu, odličnoj hrani, i visokoj kvaliteti, a što je najvažnije, cijene su pristupačne. Dok je preko tjedna najtraženiji njihov dobar roštilj, petkom se ide na pržene lignje. Lignje na žaru su 60 kuna, a pržene 51 kunu.

Facebook/Daj jesti
Facebook/Daj jesti

Mimice, Jurišićeva

Gotovo svi Zagrepčani znaju za ovo kultne Mimice i tko god proba njihove lignje preporučit će vam ih. Kultni restoran smjestio se u Jurišićevoj, a u njemu su ručali političari, studenti, mladi i stari i svi se uvijek vraćaju.

Dobri restorani.hr
Dobri restorani.hr


Komentari