Futsal Dinamo: Hattrick Matoševića za pobjedu u trileru Dvojke

FOTO: Futsal Dinamo

Futsal Dinamo je svladao Vrgorac s 3:1 u emotivnoj i nabijenoj atmosferi Dvojke za ostanak na prvom mjestu ljestvice!

Utakmica je započela u nervoznoj igri s obje strane, i odmah se osjetio visoki ulog kod obje ekipe. I Futsal Dinamo i Vrgorac imali su prilike. Neprecizni su u prvom dijelu susreta bili Kristijan Grbeša, Hrvoje Penava i Kristian Čekol. Ipak, poveli su gosti. Igrala se 12. minuta susreta u kojoj  su vješto iskoristili jedan kontranapad, a precizan je bio Zvonimir Horvat. Tada su se gosti povukli, ali su izdržali nalete Plavih i otišli na predah s prednošću.

Već na startu drugog dijela, Grbeša je lijepo proigrao Vedrana Matoševića, koji je loptu piknuo pored sjajnog Marija Hercega i vratio stvari na početak. Dvorana i momčad disali su kao jedno, i huk s tribine nosio je Dinamo, a Vrgorac nije znao igrati protiv takvog pritiska. Sve više je igra izgledala kao „viktorija“ na vrata gostiju, ali nevjerojatno je dobar bio Herceg koji je zaustavio sve pokušaje domaćih. Ipak, 9 minuta prije kraja, Vrgorac je posustao. Matošević i Penava odigrali su sjajan dupli pas u suparničkom šestercu, a Veki je po drugi put na utakmici pogodio. Gosti su se u posljednjih pet minuta malo otvorili, ali i dalje je Dinamo bio liže golu. Kada su zaigrali s golmanom igračem, Davor Kanjuh je iz kontranapada snažno gađao vrata gostiju, ali je fenomenalnom reakcijom loptu glavom s crte izbio Marko Gašpar. Do kraja susreta bilo je jako napeto, ali konačni mir i potvrdu pobjede donio je svojim trećim golom danas sjajni Matošević koji je pogodio prazna vrata gostiju.

Futsal Dinamo je tako u još jednom trileru pokazao dovoljno koncentracije i srca da izbori tešku pobjedu. Večeras ćemo proslaviti pobjedu, a već sutra se okrećemo novom velikom izazovu – Squareu koji nas čeka u Dubrovniku.

Dinamo – to si ti!


Komentari