(FOTO) Vatrogasci nakon jučerašnjeg dočeka Zagrepčanima uputili predivnu poruku

FOTO: Dražen Komar

Istinski ponos u Zagrebu i van njega.

Naši hrabri vatrogasci vratili su se iz Splita, gdje su pomagali u gašenju stravičnih požara i spašavanju ljudskih života i domova. Grad Zagreb uputio je pomoć od 36 vozila i preko 100 vatrogasaca.

Zagrebački vatrogasci u svoju su se bazu vratili jučer nešto prije 20 sati, a građani su im priredili iznenađenje i dočekali ih velikim pljeskom. Hrabre heroje dočekale su supruge sa djecom, a njihovi zagrljaji i suze bile su posebno dirljiv trenutak.

>>> Da se naježiš! Vatrogasci prožeti emocijama, nikada nisu ovako dočekani

Kako su nam kazali vatrogasci, nisu očekivali doček, a emocije se nisu mogle skriti. Bio je to vrtlog sreće, ljubavi, suza radosnica i ponosnica, najiskrenijih osmijeha i hrabrosti. Oni hodaju veliki ispod zvijezda, što i zaslužuju!

Nakon jučerašnjeg dočeka naši hrabri dečki javno su se putem društvenih mreža zahvalili građanima na iznenađenju: “Nadamo se da je Zagreb ponosan na nas barem pola koliko smo mi ponosni na Zagreb. Hvala svima, zaista nije trebalo, mi samo radimo svoj posao.

Fotografije dočeka zagrebačkih vatrogasaca

I portal Zagreb.info bio je na mjestu događaja na Savskoj 1 gdje smo u njihovoj bazi dočekali junake koji svakodnevno brinu za Zagrepčane i njihovu sigurnost.

Pogledajte nekoliko fotografija s jučerašnjeg dočeka:

 


Komentari