FAT KILLER 2: U zdravom tijelu – zdrav duh!

FOTO: Matea Smolčić Senčar

Nova godina – novi početak.

Već smo vam dosadni s time kako mnogi od nas početak kalendarske godine doživljavaju kao idealno vrijeme za promjene i donošenje različitih novogodišnjih odluka.

Najčešća od njih zasigurno je usvajanje zdravi(ji)h navika, pa si tako svečano obećamo kako ćemo od 1. siječnja zdravije jesti, više vježbati i općenito više brinuti o sebi i svom zdravlju.

Nažalost, rijetki od nas ih se uistinu uspiju pridržati duže od tjedan dana te većina ipak ostane neslavno zaboravljena.

Kako ove godine ne bi opet sve ostalo samo na riječima, pobrinula se Danijela Pupovac, trenerica i osnivačica Fat Killera, prvog hrvatskog online video programa za mršavljenje, sastavljenog od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitnessu.

Za sve one odlučne i ustrajne u namjeri da ove godine napokon imaju zdravo, vitko i mišićavo tijelo i dođu u najbolju moguću formu, osmislila je FK2 – ekstremnu i poboljšanu verziju svog prethodnika Fat Killera.

Matea Smolčić Senčar
FOTO: Matea Smolčić Senčar

Program ovog puta traje 38 dana, nešto kraće od prvotne verzije, a sastoji se od različitih metaboličkih vježbi (poznate po podizanju hormona koji pospješuju lipolizu – proces sagorijevanja masti), HIIT-a i Tabate (vježbe visokog intenziteta za smanjenje potkožnog masnog tkiva).

Razlika između ova dva online programa je i ta što će se na FK2 extreme tražiti da trenirate i po dva puta dnevno (ali nikad više od 45 minuta sve zajedno), a upisat će se moći isključivo oni koji prilikom online prijave dokažu visoku motivaciju i spremnost da odrade program od početka do kraja.

Također, izuzetno je bitno paziti na prehranu tijekom trajanja programa; više obroka dnevno, ne preskakanje obroka te unošenje dovoljne količine vode, proteina i ugljikohidrata. Korisni savjeti vezani za prehranu, kao i motivirajuće fotografije zadovoljnih polaznika, dostupni su na www.instagram.com/fit.anansi. Zvuči primamljivo?

Matea Smolčić Senčar
FOTO: Matea Smolčić Senčar

Uz video treninge, FK2 extreme uključuje i Fat Killer priručnik i plan prehrane, dnevnike napretka te obavezne live konzultacije s trenericom dva puta tjedno, a dostupan je na https://fitanansi.com/fat-killer

Za sve one koji preferiraju treninge uživo, Fat Killer u trajanju od 6 tjedana, također pod vodstvom trenerice Danijele Pupovac, moguće je upisati i u zagrebačkom Invictus Fitness Centru.


Komentari