Birači bijesni na HNS: Pale svijeće ispred središnjice, sipaju uvrede na društvenim mrežama

Screenshot

HDZ ima iza sebe dvije propale Vlade s ideološki bližim Mostom.

Nakon sinoćnje odluke Središnjeg odbora HNS – a te višestrukih obrata po ovom pitanju, bura se ne stišava. Članovi, simpatizeri i birači razočarani su, bijesni i ogorčeni. Ljudi koje su birali, ušli su u Sabor s SDP – om, a mandat nastavljaju na sasvim drugoj strani – onoj ideološki dalekog HDZ – a.

I koliko god se HNS – ovci pokušali opravdati u očima onih koje predstavljaju, to im ne polazi za rukom, ako je suditi prema bijesnim komentarima.

“Ajde od ovih 500 komentara prebrojte one koji vas podrzavaju! Moze vas sve skupa biti sram. Mene je sram jer sam zadnjih 10 godina bila vasa clanica, a nakon danasnjeg dana ne zelim s HNS-om biti u istoj recenici. Oportunisti i lažnjaci.” jedan je u moru komentara.

HDZ ima iza sebe dvije propale Vlade s ideološki bližim Mostom, odnosno koalicije. Dovoljan dokaz da s HDZ – om nema dogovora, tvrde birači “Narodnjaka”.

“Dakle – HDZ će vas pojesti, odluke nećete moći provoditi kako budete željeli i definitivno se nećete moći oduprijeti ekstremnim stavovima koje dio HDZ-a podržava. Upravo ste omogućili HDZ-u prilagodbu za novu fazu uspona i stvaranje politike kakvu možemo vidjeti u Mađarskoj.” komentiraju na Facebook stranici HNS – a s koje administratori pokušavaju izbrisati sve napisane uvrede.

A dok na društvenim mrežama “leti perje” podružnica ove stranke Donji grad pali svijeće ispred središnjice i poručuju: “Ovo je dan kada je umrla Hrvatska narodna stranka.” U ovoj podružnici neće ostati nitko, kako kažu, stranku će napustiti.

 

Screenshot
Screenshot


Komentari