Bandić želi Titovu ploču za sebe, Jonjić traži raspravu

FOTO: Borna Filic/PIXSELL

Na današnjoj sjednici predsjedništva Gradske skuštine, vodila se žutra rasprava.

Potpredsjednik Gradske skupšitne Tomislav Jonjić oštro je osudio gradonačelnika Milana Bandića. Kako navodi u svojem statusu na društvenim mrežama, Bandić je otvoreno zaprijetio kako će ih ‘naučiti pameti’.

Gradonačelnik je odbio ploče s Trga Maršala Tita predati Hrvatskom povijesnom muzeju i Muzeju grada Zagreba. Iz istog razloga, Tomislav Jonjić zatražio je raspravu kojom bi se raspravilo o postupku gradonačelnika.

HOĆE LI NAS BANDIĆ „NAUČITI PAMETI”? – Na današnjoj sjednici predsjedništva Gradske skupštine zatražio sam da se na idućemu njezinu zasjedanju raspravi to što Grad Zagreb, odnosno njegov ured za katastar i geodetske poslove, odbija postupiti po zaključku Gradske skupštine te uklonjene ploče s Trga maršala Tita predati Hrvatskomu povijesnom muzeju i Muzeju grada Zagreba.

Gradonačelnik Bandić je u žustroj raspravi preuzeo odgovornost za to, te nam je otvoreno zaprijetio kako će nas „naučiti pameti”. Kao što znademo, mi smo Milana Bandića 1. rujna 2017. naučili pameti, a sklon sam vjerovati, da to ne će biti zadnji put. Živi bili, pa vidjeli!‘, stoji u Facebook objavi


Komentari