BANDIĆ NIJE BIRAO RIJEČI NA RAČUN PALADINO: ‘Vojska o skraćenju, a znate tko o poštenju’

Zrinka Paladino uputila mu zahvalu.

Milan Bandić gostovao je u emisiji “Zagrebi po Zagrebu” Radio Sljemena. Na pitanje voditelja e je li itko na kraju odgovarao za ono što se događalo na Cvjetnom trgu te je li napravio ono što je i najavio a to je da nađe i kazni odgovorne. Bandić je rekao kako je njegov pročelnik zapravo ovdje naučio lekciju, a to je da je takve stvari treba ranije znati.

“Gospođa koja je akciju otkrila u biti je besplatno koristila garažu sa svojim suprugom. Prema tome, zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju. Vojska uvijek o skraćenju, a znate tko o poštenju“, rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

Podsjetimo, zamjenica pročelnika zagrebačkog Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode Zrinka Paladino progovorila je o navodnim nepravilnostima u radu gradskih institucija i to otkrivši građanima pozadinu izdavanja dozvole za spornu terasu na Cvjetnom trgu.

Nije prvi put

“Resorni pročelnik je ostao na svom mjestu, jer nije ništa kriv. Naravno da nije ništa kriv. Naučio je i on nešto o tome svemu, ali opet vam ponavljam, vojska o skraćenju, a ovi drugi o poštenju“, nastavio je Bandić na Radio Sljemenu.

Na njegove izjave osvrnula se i sama Paladino na svom Facebook profilu, uputivši mu  “zahvalu”.

“Kroz izreku… TKO O ČEMU, VOJNIK O SKRAĆENJU, A KURVA O POŠTENJU …danas ste me na Radio Sljemenu u emisiji “Zagrebi po Zagrebu” gradonačelniče Milane Bandiću, u vezi “Cvjetnog”, dvaput nazvali, ne vojnikom, već drugom imenicom… Hvala. Užitak je pokušavati štititi Vaš grad.”, komentirala je prozvana Zrinka Paladino.

Podsjetimo da ovo nije prvi put da gradonačelnik upućuje seksističke izjave. Tako je nakon intervjua na RTL-u s Mirjanom Hrgom poludio i izvrijeđao novinarku. Tada su na Bandićev ispad reagirali  i brojni političari izražavajući mišljenje kako je ovakav ispad sramotan.

>>>RASKRINKALA POZADINU DOGAĐAJA NA CVJETNOM I PORUČILA: ‘Vjerojatno će me udaljiti!’

>>>GRADONAČELNIK BANDIĆ URLAO NA HRGU: Ulovljen neugodan razgovor nakon intervjua (VIDEO)


Komentari