BANDIĆ HOSPITALIZIRAN ZBOG OBILNOG KRVARENJA: Trenutno se nalazi u operacijskoj sali

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nalazi se u KBC Rebro.

Liječnici su zaustavili krvarenje, a Bandić će ostati u bolnici na dodatnom promatranju. Naime, prije par dana Bandić je operiran u Bolnici Sveti duh, no čini se da se operacija zakomplicirala. Bandić je obilno krvario iz nosa te je primljen u KBC Rebro na ORL Klinici.

Neslužbeno se doznaje kako se radi se o komplikacijama vezanima za sinuse koji su Bandiću endoskopski operirani prije desetak dana.

Za sada nema službene potvrde ni od glasnogovornice ni od predstojnika odjela na KBC Rebro, jer se nalazi u operacijskoj sali. Još jučer, gradonačelnik je na središnjem zagrebačkom trgu sudjelovao u svečanosti povodom odbrojavanja do početka Europskih sveučilišnih igara pa se pretpostavlja kako je u bolnici završio u kasnijim noćnim satima.

Petar Glebov/PIXSELL
Petar Glebov/PIXSELL

Podsjetimo, 2003. godine šef Zagreba imao je moždani udar. Bandiću je nakratko zaustavljen protok krvi u mozak, tako da mu je dijagnosticirana tranzitorna ishemija bez krvarenja.

”Kontrolirajte krvni tlak. Ja sam imao visoki krvni tlak i nisam reagirao. Bio sam na poslu kada sam doživio moždani udar i zato poručujem svima da reagiraju na vrijeme i ne ignoriraju ako se loše osjećaju. Moj oporavak je bio brz, već sam ubrzo nakon moždanog u toplicama, gdje sam bio na oporavku, liječnike uspio pobijediti u košarci. Danas imam ovako visok tlak jer sam popio četiri kave, ali brinem ja o zdravlju, što se nadam da će činiti i svi naši građani”, rekao je gradonačelnik Bandić svojevremeno za medije.

>>> ŠTO SE DOGAĐA S NAŠIM POLITIČARIMA? Nakon ozljeđenog Milanovića, sada se on pojavio u zavojima! (FOTO)


Komentari