AMBIENTA U ZAGREBU Započinje 42. međunarodni sajam namještaja i unutarnjeg uređenja

stari.dizajn.hr

Već dugi niz godina pored hrvatskog tržišta značajna i za tržišta Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, te za talijansko, poljsko, mađarsko, austrijsko i njemačko tržište.

AMBIENTA je uspješan i atraktivan međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, regionalni je lider u ovom dijelu Europe koji objedinjuje četiri osnovne tematske cjeline:

INDUSTRIJA izložbeni prostor namijenjen izlagačima, proizvođačima i trgovcima za predstavljanje noviteta
DIZAJN izložbeni prostor namijenjen dizajnerima i grupama dizajnera za predstavljanje produkata i projekata
OUTLET atraktivan prostor koji će zasigurno privući brojne kupce koji će ovdje pronaći namještaj i opremu za stan i kuću po sniženim cijenama
VRT Plus, novi segment unutar Ambiente, izložbeni prostor namijenjen je izlaganju proizvoda iz programa dizajna i uređenja vrta, inovativnih vrtova (krovni vrtovi, vertikalni vrtovi, orijentalni vrtovi), ukrasnog bilja, vrtnog namještaja i vrtnih elemenata kao i alata i pribora.

Na ovogodišnjoj AMBIENTI ugledni stručnjaci i znanstvenici prenijet će svoja iskustva i znanja sudionicima stručnih skupova koje organizira Zagrebački velesajam u suradnji sa Šumarskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskim šumama i Hrvatskom gospodarskom komorom – Udruženjem drvno-prerađivačke industrije.

 

Očekuje se da će AMBIENTU otvoriti gospodin Mihael Zmajlović, ministar zaštite okoliša i prirode Republike Hrvatske 14. listopada 2015. u 11.00 sati. Radno vrijeme Sajma je od 10 do 19 sati.
Cijene ulaznica:

  • ulaznica za jednokratni posjet 25,00 kn
  • paket od dvije jednokratne ulaznice za par 40,00 kn
  • ulaznica za jednokratni posjet učenika, studenata i umirovljenika 20,00 kn
  • stalna ulaznica za sve dane sajma 60,00 kn


Komentari