Zagrebačka crna kronika: Otuđen automobil, provaljeno u stan i kuću, opljačkana trgovina na Trešnjevci

FOTO: Ivan Klindić / Ilustracija

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirano je 26 kaznenih djela: razbojništvo, devet teških krađa provaljivanjem, deset krađa i pet ostalih kaznenih djela. Otuđen je jedan osobni automobil.  

U ponedjeljak 19. veljače oko 20.45 sati na Trešnjevci, u Ulici Dore Pfanove, u trgovini, nepoznati je maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 21-godišnjom zaposlenicom i otuđio više tisuća kuna.

Isti dan od 8.15 do 19 sati na Medveščaku, u Ulici Marka Stančića, nepoznati je počinitelj provalio u stan i otuđio nakit i novac, oštetivši 27-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Do provale u kuću došlo je od 11.10 do 12.30 sati u Novom Zagrebu, u Puškarićevoj ulici.  Nepoznati je počinitelj provalio u kuću i otuđio nakit i novac, oštetivši 81-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Također, između 18. i 19. veljače, od 11 do 8 sati u Centru, Nova ves, nepoznati je počinitelj otuđio osobni automobil marke Hyundai zagrebačkih registarskih oznaka, oštetivši poduzeće iz Zagreba za oko 50.000 kuna.


Komentari