Zaredale su se provale u domove, jedan kvart se posebno našao na meti provalnika

(FOTO. Pixabay

Ovaj vikend bio je plodonosan za razbojnike, a zaredale su se provale u domove Zagrepčana. Jedan kvart posebno se našao na meti, a riječ je o Trešnjevci.

Naime, u subotu, 11. studenog između 15.40 i 18.40 sati na Trešnjevci, u Hruševečkoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u kuću i otuđio nakit i novac, oštetivši 70-godišnjakinju za nekoliko tisuća kuna.

Istog dana, između 16.10 i 18.10 sati na Trešnjevci, u Hruševečkoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u stan i otuđio nakit i novac, oštetivši 31-godišnjaka za više tisuća kuna.

Trešnjevka je bila na meti razbojnika i dan prije, 10. studenog kada je u Erpenjskoj ulici, nepoznati  počinitelj provalio u stan i otuđio novac i nakit, oštetivši 35-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna.

U petak, 10. studenog između 8.20 i 12.30 sati u Sesvetama, u Ulici Pavla Perića, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću i otuđio nakit, oštetivši 76-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna, a istog dana provalnici su se okomili na Makismir te je u Ulici Ivana Filipovića, nepoznati  počinitelj provalio u obiteljsku kuću i otuđio nakit, oštetivši 71-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna.

 


Komentari