STRAVIČNO: Zlostavljana djevojčica počinila samoubojstvo i prenosila ga putem FB livea

Facebook

Policija ne može zaustaviti širenje snimke.

Katelyn Nicole Davis, 12-godišnja djevojčica iz Georgie u SAD-u, prenosila je svoje ubojstvo uživo putem Facebooka nakon što je priznala kako ju je seksualno zlostavljao član obitelji. Taj se video s širi poput virusa po svim društvenim mrežama, a policija ne može ništa učiniti po tom pitanju, javlja RTL.

Policija je dojurila do njene kuće kako bi je pokušali spasiti, no odmah potom je proglašena mrtvom. Zadnje scene strašne snimke prikazuju njeno beživotno tijelo kako visi s drveta dok sunce zalazi, a pritom se čuje kako je u daljini netko zaziva. Ubrzo je snimka uklonjena s njene Facebook stranice.

Nažalost, policija je tek nakon nekoliko tjedana počela primati alarmantne pozive kako se snimka širi sve do Britanije te su uspjeli prikupiti informacije gdje se sve snimka prikazuje.

“Želimo da se snimka makne jednako kao i obitelj jer bi to moglo biti štetno i za ostalu djecu. Kontaktirali smo i neke od stranica. Pitali su moraju li to maknuti sa stranice jer po zakonu – ne moraju. Ali to je jedina poštena stvar za napraviti prema mome mišljenju  , izjavio je policijski načelnik Kenny Dodd.

Policija još uvijek istražuje njenu smrt.


Komentari