(FOTO) Odvratan prizor: Derutni bunker pun narkomanskih šprica i fekalija nadomak dječjeg parka

Na Trgu Francuske Republike (Keglić) nalazi se veliki dječji park u kojem svakodnevno borave brojni klinci iz okolice. No, samo nekoliko koraka dalje užasnut će vas stravičan prizor derutnog bunkera iz kojeg se širi nesnosan smrad.

Ovaj bunker odavno je izgubio svoju svrhu te je prepun odbačenih narkomanskih šprica, fekalija i otpada. Kako nam kažu tamošnji stanovnici i očajni roditelji, u nekoliko su navrata upozoravali policiju i Grad na ovo legelo zaraze i opasnosti, no reakcija je izostala.

“Jednom su bunker obljepili žutom trakom, ali ona je brzo nestala. Od tada on stoji ovako otvoren, nadomak znatiželjnoj djeci te samo čekamo kad će se dogoditi neka nesreća. Roditelji su već očajni, obraćaju se na sve strane, no izgleda da nitko ne shvaća ozbiljnost problema”, govori nam jedna prolaznica.

Vrata od bunkera širom su otvorena, a u njega se ulazi strmim stepenicama pogodnim za strmoglavit se u rupu iz koje se širi nesnosan smrad fekalija.

“Djeca kao djeca, konstantno se motaju oko ovog užasa, znatiželjni su, a nalazi im se pod nosom. Svašta se unutra događa i po noći, koriste ga narkomani i kojekakvi sumnjivi likovi, ne znamo zašto ga ne sruše ili barem ne zapečate da ne zjapi ovako širom otvoren”, pojadala nam se jedna majka.

Kako bismo doznali što se planira učiniti po ovom pitanju, obratili smo se i pročelniku Gradskog ureda za prostorno uređenje, Dinku Biliću, a odgovor ćemo objaviti po primitku.


Komentari