IZBJEGLICE, TERORISTI ILI NEŠTO TREĆE? U kontejnerima pronađeno 5000 dugih cijevi i preko 500 000 metaka (VIDEO)

Screenshot

Policija u Grčkoj pronašla dva kontejnera oružja za migrante!

Kao dio humantirane pomoći, kontejner je bio poslan u imigrantski logor, ali ga je policija prije ulaska pregledala i otkrila oružje, piše grčki portal Cretapost. Naime, brod je bio natovaren sa 14 velikih kontejnera, a među njima su bila 2 sa oružjem i municijom.

Policija je navela kako su pronašli 5000 dugih cijevi i preko 500 000 metaka te nešto cigareta. Povodom ovog slučaja je već uhapšeno nekoliko osoba Sirijskog i Egipatskog porijekla koji bi mogli imati veze. Nadležne službe još istražuju i pokušavaju ući u trag ostalim akterima ovog šverca oružja po svemu sudeći namijenjenog za migrante, iako su policija i mediji ovaj podatak objavili prije deset dana.

Tko su na kraju izbjeglice?

Naime ovdje dolazimo do dva oprečna pojma – miroljubivi migranti i kontejneri puni oružja! Stoga mnogi postavljaju pitanje tko su ustvari izbjeglice? Jesu li oni radna snaga kao pomoćno osoblje za kuhanje ili čišćenje oružja u džihadističkim kampovima koji se očito planiraju ustrojiti na tlu Europe.

Isto tako nejasno ostaje kako to da se migranti nemaju kod kuće za koga boriti, a u Europi im je u kampovima potrebno oružje?!

https://www.youtube.com/watch?v=WXKXBoK4Krw

Ovaj članak je u cijelosti preuzet s portala HR News Portal.


Komentari