(FOTO) Poznate glumice oduševile modnim odabirom na oskarovskom crvenom tepihu

FOTO: Facebook/ The New York Times

Prošla je, za glumce, najvažnija noć u godini.

Za Oscare se sprema mjesecima, haljine se pomno biraju kako se ne bi ponavljale, često se događa da se u zadnji čas mijenjaju ako su slične, a dizajnerim je čar (ali i reklama) kada ih neka zvijezda prošeta tepihom.

U nedjelju je zaista malo koja dama pogriješila, a mi smo odabrali nama najdraže kreacije u kojima su dame naprosto zablistale.

Prva na naše popisu je Taraji P. Henson. Mnogi je znaju iz serije Empire, a ove godine briljirala je u filmu Hidden figures koji govori o tri crnkinje bez kojih Amerika ne bi dospjela do svemira.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Glumica je odabrala najpopularniji materijal sezone, baršun koji je besprijekorno grlio njezine obline. Ni u čemu nije pretjerala, a u isto vrijeme je seksi i elegantna bez trunke vulgarnosti.

Druga na našem popisu je dobitnica Oscara za najboju glavnu ulogu, Emma Stone.

Njezina haljina zlatne je boje baš kao i kipić kojeg je osvojila. Uz to ukrašena je sitnim perlicama i resama što joj daje poseban staroholivudski šarm koji Emi odlično stoji.

Na trećem mjestu je model i glumica Emily Ratajkowski.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

S takvim tijelom zaista je teško pogriješiti, a šljokice i perje manekenki su donijeli dodatnu dozu glamura koji koketira s kičem, ali ne prelazi tu opasnu granicu.

Četvrta na našem popisu je Rosie Huntington-Whiteley, kojoj trudnoća odlično stoji.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Manekenka se odlučila za srebrnu haljinu, doduše, pomalo futurističnu, ali prekrasnu. Njezin trbuščić posebno je došao do izražaja, a nakin je bio minimalan i decentan.

Peto mjesto zauzela je prošlogodišnja dobitnica Brie Larson.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Ona se odlučila za crnu klasiku, ali neobičan kroj. Na grudima haljina poprima oblik latica tulipana, dok se donji dio rastvara u volane koji su ove seozne apsolutni hit.

Na posljednjem, ali ne i manje vrijedom mjestu, našla se Chrissy Teigen, model i jedna od najsimpatičnijih majka Hollywooda.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Manekenka je izgleda božanstveno u bijeloj haljini posutoj kristalima, a ponovo je i istaknula svoj najveći adut, duge noge, kojima uvijek plijeni pažnju.

Na našem popisu našao se i jedan “fejl”, radi se o glumici Blanci Blanco.

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Njena haljina sama po sebi nije loša, ali ispod je ipak trebala obući gaćice pa se ovakva nezgoda ne bi dogodila.

>>> Promašaj koji zaslužuje Oscara: Najprestižniju nagradu večeri dodijelili krivom filmu


Komentari