Država opet zapošljava: U Zagrebu otvoreno preko 40 radnih mjesta

FOTO: Flickr

Otvorena su radna mjesta u Općinskom državnom odvjetništvu, Ministarstvu pravosuđa te Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

U Narodnim novinama (NN 77/2017) objavljeni su natječaji za zapošljavanje na neodređeno. Natječaje su raspisali Općinsko državno odvjetništvo, Ministarstvo pravosuđa te Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Općinsko državno odvjetništvo u Novom Zagrebu u potrazi je za 7 administrativnih referenata. Potrebna je srednja stručna sprema upravne, birotehničke, ekonomske, grafičke ili druge odgovarajuće struke. Traži se 5 državnoodvjetničkih zapisničara te 2 upisničara. Uvjete natječaja možete potražiti na linku.

Ministarstvo pravosuđa u potrazi je za 6 mlađih pravosudnih policajaca u Kaznionici Glina na odjelu osiguranja. Uvjeti su srednja stručna sprema, manje od 30 godina života, regulirana obveza služenja vojnog roka te posebna zdravstvena sposobnost. Ostale uvjete natječaja možete potražiti na linku.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju traži više od 30 (viših) stručnih savjetnika i stručnih referenata. Potreban je završen preddiplomski i diplomski sveuči­lišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveuči­lišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij – prirodne, društvene, tehničke ili druge odgovarajuće struke. Otvorena radna mjesta te uvjete natječaja, možete pogledati na linku.

 


Komentari