U SESVETAMA: Novo igralište NK Kašina

U pogodnu kluba je 160 aktivnih igrača u osam dobnih kategorija.

“Po ljeti je ovdje bila prašina, po zimi blato. Zamislite sreću ove djece, sad imaju igralište poput kultnog Wembleya u svom dvorištu”, rekao je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u Sesvetama prilikom otvorenja novog igrališta NK Kašina.

Četvrti klub u Sesvetima koji ima umjetnu travu

Kako je objasnio Tomo Tudek, predsjednik Nogometnog kluba Kašina, u pogonu kluba su 160 aktivnih igrača poredanih u osam dobnih kategorija.

“S obzirom da se teren koristio preko 40 sati tjedno, kvalitetno održavanje trave bilo je gotovo nemoguće, pogotovo za vrijeme dugotrajnih ljetnih suša ili kišnih razdoblja kad bi se travnjak pretvorio u kaljužu. Zbog toga je bilo potrebno postaviti kvalitetnu umjetnu podlogu koja neće biti podložna vremenskim uvjetima”, rekao je predsjednik Tudek, zahvalivši Gradu i gradonačelniku te Zagrebačkom i Hrvatskom nogometnom savezu za potporu u ovom projektu.

Poželjevši mladim igračima puno sportske sreće u nastavku natjecateljske sezone, gradonačelnik Bandić je istaknuo da uz nogometne klubove Sesvetski Kraljevec, Sesvete i Žerjavinec, Kašina postaje četvrti klub u Gradskoj četvrti Sesvete koji sada ima umjetnu travu na kojoj se može igrati i trenirati cijelu godinu.


Komentari