Ovo su tri ključna cilja HDZ-a u priči s Agrokorom

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Sastanak u Vladi trajao je jučer nekoliko sati, a Ramljak je zgradu Vlade napustio nešto iza 21 sat i to na stražnji izlaz.

‘Plenković je sav svoj politički kredibilitet uložio u Agrokor, on nije tip koji bi se bavio malverzacijama i profitirao na propalom Agrokoru. I onda dođe neki Ramljak, koji nema veze s HDZ-om, uzima savjetnike iz svoje bivše tvrtke, a posljedice zbog tih njegovih nedopustivih poteza trebao bi snositi HDZ. To ne smijemo dozvoliti. Prisjetite se slučaja Fimi media, u koji je upleteno bivše vodstvo HDZ-a, ali su pod HDZ-om započeli pravosudni obračuni s korupcijom, da bi nakon toga HDZ bio devastiran na izborima. Zar bi se nama, koje je zapalo da spašavamo Agrokor jer smo na vlasti, trebalo dogoditi da nas taj isti Agrokor uništi jer su neki u propasti koncerna vidjeli svoju priliku?’, zapitao se izvor blizak Jandrokoviću, piše Večernji list.

On ističe tri ključna HDZ-ova cilja u priči s Agrokorom. Prvo, mora se postići nagodba. Drugo, dobavljači moraju preživjeti nagodbu. Treće, HDZ iz priče s Agrokorom mora izaći čist.


Komentari