To su pravi susjedi: Mladiću u Prečkom stan izgorio do temelja, oni mu pomažu i trebaju još ruku

Nenad Čović - Prečko moj kvart

Stan u Prečkom pretvorio se u zgarište.

U srijedu u 4.10 sati Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je dojavu o požaru stana na 6. katu stambene zgrade, na adresi Marijane Radev 6 u Prečkom, priopćio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Na intervenciju je izašlo 16 vatrogasaca iz Vatrogasne postaje Centar i Jankomir, službenici Policijske uprave zagrebačke i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Vatrogasci su lokalizirali požar i stavili ga pod kontrolu. Uzrok požara znat će se nakon što policija obavi očevid, stoji u priopćenju.

Na svojoj Facebook stranici su se oglasili i zagrebački vatrogasci.

“Još pod dojmom požara u Londonu noćas smo odradili požar stana na 6. katu u Prečkom pri kojemu smo 8 ljudi spasili iz stanova i stubišta.” napisali su.

Susjedi velikog srca žele pomoći

U Facebook grupi Prečko moj kvart doznaje se kako je u stanu živio Kristijan koji je u šoku, a susjedi mu žele pomoći. Organizirali su se i već počeli skupljati potrepštine, namještaj i odjeću.

Javili smo se gospođi Silvani od koje doznajemo kako su susjedi dogovorili sastanak u 17 sati, a namještaj su već uspjeli nabaviti.

“Namještaj je riješen, a prikupljanje odjeće je još u tijeku”, kazala je i dodala kako im za početak trebaju kolica, lopate i kontejner kako bi počeli uklanjati nered.

Popis stvari koje im nedostaju

-kolica i lopate

-stolarija

-boje

-glet masa

-žbuka

-prozori

Nenad Čović - Prečko moj kvart
Nenad Čović – Prečko moj kvart


Komentari