RAZBOJSTVO U ŠPANSKOM: Napao i opljačkao majku pred osnovnom školom

Majka je djete odvela u školu, a kada se vraćala do auta imala je što i vidjeti.

“Dragi susjedi! Danas u jutro u 7 i 40 sam vozila svojeg sina u školu Tituš Brezovački. Stala sam s autom na parkiralištu za taxiste i odvela ga preko ceste. Auto nažalost nisam zaključala“, započela je majka svoju objavu u Facebook grupi Zakaj volim Špansko.

“Do auta sam se vratila za minutu i zatekla provalnika na mjestu vozača kako mi kopa po torbi koja se nalazila na mjestu suvozača. U tom trenutku sam pokušala zatvoriti vrata i zaključati ga do dolaska policije. Međutim on je odgurnuo vrata, srušio me na pod i iscipelario na podu“, nastavila je.

“Nakon što sam počela urlati PLJAČKA ME!!!! on je pobjegao. Sve je prijavljeno na policiju i podignuta je prijava za razbojničku pljačku protiv nepoznatog počinitelja. Napravljena je kriminalistička obrada i napravljen očevid”, piše iza lažnog profila jer se boji da ju napadač ne pronađe. 

Napadnuta majka, pljačkaša je dobro vidjela i zapamtila kako izgleda te napisala njegov opis u objavi.

Ima oko 20 i nešto godina, mršav je, ispijen sa podočnjacima, izgleda kao narkoman i mislim da živi negdje oko Tituša jer je jako dobro znao kuda pobjeći. Došao je po maloj uličici koja vodi od zgrada prema parkiralištu za taxi.Visok je oko 175 cm, ima kratku tamnu kosu, moguće lagano kovrčavu,bio je odjeven u traperice, gornji dio trenirke tamnoplave boje sa kapuljačom i imao je tamno plavi veliki kišobran (sa kojim me je između ostalog tukao), ima pokvarene zube ili izrazito smeđe-žute od cigareta”, opisala je nesretna žena.

Na kraju je zamolila za pomoć, ako je itko išta vidio neka pomogne da se divljaka uhvati. Dodala je i kako je napadač ponovo pokušao provaliti u automobil dok je ona bila na prepoznavanju u Heinzlovoj.

Umjesto pomoći, osuđivanje

Prestravljena žena zatražila je pomoć od svojih susjeda, ali nisu svi bili blagonaklono raspoloženi.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

Ipak našlo se onih koji su stali u obranu napadnute žene.

Facebook
Facebook

Ako znate o kome se radi ili vidite osobu koja odgovara ovom opisu prijavite to i pomozite. 


Komentari