PROLAZNIK BIJESAN NA DVIJE STUDENTICE PRAVA: ‘Stoka ostaje stoka!!!’

FOTO: Wikipedia

Izrazito se naljutio zbog postupka dviju studentica.

Žarko je situaciju na koju je naišao opisao u popularnoj Facebook grupi “Osamdesete u Zagrebu”, a zatim se zakotrljala ozbiljna rasprava.

“Ovo kaj bum sad napisal nema nikakve veze sa ovom grupom,temom grupe pa slobodno izbrišite ako ne valja.No,s obzirom da sam rođen (kao i većina ovdje) u Zagrebu i obožavam svoj grad,ovo me boli.

Prolazim ispred Pravnog faksa(ako netko ne zna, to je prek puta ulaza u HNK) neki dan.Pored ulaza u faks,sa lijeve i desne strane su postavljene kante za smeće,one sa gornjim otvorom za cigarete.Na zidiću,cca 50cm od jedne od tih kanti,sjede dvije naperlitane studentice i puše,neke bijele dugačke cigarete. Stal sam jer mi je zazvonil mob i u tom trenutku one bace po pola cigarete na pod pored kante,zgaze,dižu se i odlaze.Ostal sam u šoku i nevjerici!!! Dan poslije,prolazim pored istog mjesta u večernjim satima i pogledam pored tih kanti,stotine čikova na podu. NE VJERUJEM !!!!! Stoka ostaje stoka”, napisao je u svom osvrtu.

stoka

Rasprava je poprimila maha

Jedan dio članova složio se s njegovom konstatacijom i zaključio kako je to nedostatak odgoja.

“To je očito još jedan dokaz kakva populacija je doselila u Zagreb . Svatko ko istinski voli Zagreb takvo što neće nikada napravit”, kazala je Vlasta. Zlata se složila s njom rekavši: Da jako smo žalosni mi stari zagrebčani kad vidimo ovakav šlamperaj ili bahatost neznam kak bi to nazvala”.

S druge je strane istupila Narcisa i stala u obranu djevojaka.

“Hmmmm….pitam se,jeli veci grijeh,hititi cik na pod ili djevojke,nazvati ” stokom “.

Rasprava se i dalje nastavila, a Igor je ponudio najbolji zaključak:

“Za mene bi veći grijeh bio da ja njih nazovem stokom, jer mi se čini kao da se spuštam na njihov nivo…Njihovo bacanje čikova okolo više govori o njima nego ono kaj bi ja o njima rekel.”

>>> Pročitajte ova pravila ponašanja i budite iskreni: KOLIKO ZAPRAVO POZNAJEMO BONTON?

>>> ZAGREB SE DOSLOVNO PRETVORIO U PEPELJARU! Nije nas sram zapaliti i u tramvaju… (FOTO)

 


Komentari