‘KVARTOVSKA KULTURA’ VRLIH VOZAČA: Stanovnici žele postavljanje zabrane parkiranja i vožnje između vrtića i škole (FOTO)

FOTO: Tesstica / ZaKAJ? Za KAJzericu

Stanovnike Kajzerice ljutiti su i ogorčeni bahatim vozačima koji se parkiraju između škole i vrtića.

Svoj je stav u grupi izrazila Tesstica.

“Molimo inicijativu ZaKaj? Za KAJzericu! da sklopi kakav dopis prema gradu kako bi se što hitnije postavio znak zabrane parkiranja i vožnje između vrtića i škole. Ovo je izmaklo kontroli i bojim se da je pitanje trenutka kada će se dogoditi neka tragedija. Vozači su sve bezobrazniji i bahati, a ravnateljica vrtića se ponaša kao da to nije njezin problem. Da joj je stalo, trebala bi svako jutro zvati policiju i biti uporna, jer to su njezini štičenici i naša dijeca. Pomozite!” stoji u objavi u grupi ZaKAJ? Za KAJzericu.

kajzerica3
FOTO: Tesstica / ZaKAJ? Za KAJzericu

Građani su također ogorčeni jer se vozači često parkiraju ispred samog ulaza, a Ružica kaže da bi vjerojatno i ušli unutra da nema ograde ispred.

Silvija je, kaže, već slala mail prije godinu i pol o ovom problemu, na što su joj nakon tjedan dana odgovorili da su bili u izvidnici, da je u pravu i da zbilja nedostaje znakova. Rekli su da će što prije riješiti spomenuti problem, no na tom je obećanju sve ostalo.

Marko je ukazao na to da je policija bila tamo već nekoliko puta, no – kao da i nije.

kajzerica1
FOTO: Tesstica / ZaKAJ? Za KAJzericu
kajzerica4
FOTO: Tesstica / ZaKAJ? Za KAJzericu


Komentari