KOJA LEGENDA: Pothvat ovog mladića iz Gajnica nasmijat će vas do suza (VIDEO)

Facebook/Gajnice jučer danas sutra

Zimske radosti na originalan način.

Snijeg je Zagrepčane izmamio van kuća, najmlađi uživaju u zimskim radostima, a one nisu strane niti starijima. Svaki kvart dobio je bar jednog snjegovića, a društvene mreže zatrpane su idličnim prizorima grada. Ima tu svega, od netipičnih snjegovića do zbunjenih njuški na snijegu. No, iz Gajnica stiže potpuno nesvakidašnji prizor, a pothvat u koji se upustio sugrađanin iz ovog kvarta još nikome nije pao na pamet.

Majstor lagano skija po kvartu!!”, napisao je Mario u Facebook grupi “Gajnice jučer danas sutra” i objavio snimku zbog koje ćete proplakati od smijeha.

Tako je “majstor” dokazao da nisu potrebna skupa skijališta ili staza u Bakačevoj. Dovoljno je samo malo snijega, skije i avanturistički duh. Zabava može početi!

 

Facebook/Matija Fe Ki
Facebook/Matija Fe Ki

Kako je kasnije susjedima otkrio ovaj avanturist, skijao je prema Planinarskom Domu Glavica. Savršen izbor za snježni dan.

Facebook/Matija Fe Ki
Facebook/Matija Fe Ki

“Bok ekipa, pozdravlja vas onaj “majstor” koji skija po kvartu, evo kad vec stavljate moje filmice po grupi saljem vam malo zimske idile sa Glavice. Skočite prošetat gore, na ručak, uzivanje.”, napisao je originalni Matija kojem zahvaljujemo što nas je nasmijao.

>>>ZAGREBAČKI KREATIVCI: Pogledajte kako je ekipa iz Dugava iskoristila snježnu mećavu (FOTO)


Komentari