HUMANITARKA NA KAJZERICI UZ POZNATA LICA: Pridružite se utakmici i pomozite djeci s poteškoćama

Oskajzerica.hr

Humanitarna tekma na Kajzi.

Radi promicanja sporta, zdravoga života i druženja u školama, skupina novinara, voditelja, glumaca i bivših profesionalnih sportaša došla je na ideju družiti se, trenirati, igrati košarku i promicati našim učenicima važnost bavljenja sportom, a ujedno humanitarno djelovati. Humane su se zvijezde okupile oko iste ideje prije dva mjeseca i odigrale nekoliko utakmica pred publikom.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]U školi na Kajzerici 6. prosinca odigrat će se humanitarna košarkaška utakmica između humanih zvijezda i učenika sedmih i osmih razreda. Za ekipu će humanih zvijezda zaigrati: Tomislav Jelinčić, Ivan Milas, Robert Kurbaša, Luka Vidović, Goran Vlaović, Branko Strupar, Danko Družijanić, Ognjen Golubić, Tvrtko Puljić i Marko Šapit. Početak utakmice je u 20:00 u školskoj dvorani na Kajzerici[/box].

Organizator i voditelj sportskoga dijela bit će profesor TZK-a Mario Bošković, a humanitarnoga profesorica vjeronauka Ana Milas.

Pozivamo vas da svojim dolaskom na utakmicu podržite ideju o promicanju sporta i sportskog druženja u našoj školi. Ovom prigodom možete dobrovoljno sudjelovati u akciji prikupljanja sredstava za kupnju didaktičkih pomagala djeci s poteškoćama u učenju u OŠ Kajzerica kako bismo im olakšali učenje i boravak u školi.

Ukoliko ste u mogućnosti pomoći i doprinijeti ovoj humanitarnoj akciji, možete to učiniti dajući dobrovoljni novčani prilog prilikom dolaska na utakmicu, na ulazu u školu, kada ćete dobiti ulaznicu.


Komentari