Zlatko Hasanbegović: Žalim što Esih nije HDZ-ova kandidatkinja za Zagreb

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

‘Prgomet je jedini kandidat kojeg HDZ ima. Istaknut je u legalnoj proceduri. Konačni pravorijek će dati birači’, kazao je Hasanbegović.

HDZ-ov saborski zastupnik Zlatko Hasanbegović za N1 televiziju prokomentirao je svoju ulogu na lokalnim izborima u gradu Zagrebu, a posebno nakon kandidature Brune Esih.

Na pitanje je li se sinoć na klubu HDZ-a razgovaralo o kandidaturi Brune Esih, Hasanbegović je kazao da nije. “Jer Klub HDZ-a nije mjesto gdje se raspravlja o bilo čijoj kanididaturi. Esih i nije članica stanke, ima pravo istaknuti svoju kandidaturu. Ona je to učinila, HDZ ima svog kanididata za gradonačelnika Zagreba. Tu je početak i kraj bilo kakve kontroverze”, dodao je.

>>>Mrak Taritaš se osvrnula na novu oponenticu: Evo što kaže za Esih

Hasanbegović je kazao da neće sudjelovati u njenoj kampanji da niti ne sudjeluje na izborima. “Samo sam jasno rekao i bio bih licemjer kad ne bih rekao da je od svih postojećih kandidata po političkim stajalištima, mojim shvaćanjima najbliža Esih. Žao mi je što nije kandidatkinja HDZ-a. Ona je dobar kandidatat. HDZ ima drugog kandidata kojeg je predložio Plenković. Prgomet je jedini kandidat kojeg HDZ ima. Istaknut je u legalnoj proceduri. Konačni pravorijek će dati birači”, kazao je.

>>>Bruna Esih potvrdila kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba: ‘Na raspolaganju sam svom gradu’


Komentari