Zezancija postala hit: Mrak – Taritaš na meti poznatih satiričara

Facebook

Kandidatkinja za gradonačelnicu ponovo je pokupila lajkove.

Ekipa satirične Facebook stranice “Di su pare” ponovo se “okomila” na Anku Mrak-Taritaš i nasmijala tisuće. Naime, Hajduk je ovog vikenda proslavio rođen dan, a jedan natpis na navijačkoj majici poslužio je kao inspiracija za zezanciju s gradonačelničkom kandidatkinjom.

Facebook/ Di su pare
Facebook/ Di su pare

Uvijek se pitamo kako im ovako nešto padne na pamet, ali nije ni bitno, još jednom su pogodili u sridu i u nekoliko trenutaka skupili više od tisuću lajkova. Anka Mrak-Taritaš još uvijek se nije oglasila, no ne bismo se čudili da se to dogodi.

HNS-ova kandidatkinja poznata je po dobrom smislu za humor, a ekipom iz “Di su pare” u odličnim je odnosima. Sjećamo se njezinih famoznih sunčanih naočala u Saboru preko kojih ovih satiričari nisu mogli prijeći.

FOTO: Facebook / Di su pare?
FOTO: Facebook / Di su pare?

Mrak – Taritaš na ovo se dobro nasmijala, a i odgovorila im je.

Facebook
Facebook

Nakon ove je objavila i fotografiju s Trga bana Jelačića na kojoj i ona i njeni suradnici nose sunčane naočale. Osim što se zna odlično uključiti u zezanciju, Anka ju zna i pokrenuti, čemu smo svjedočili kada je rekla da prvo pojede vrata od frižidera kada stigne kući, pa tek onda frižider i ono što je unutra.

>>> NJEZINA FOTKA POSTALA JE HIT: Mrak Taritaš odgovorila ekipi iz ‘Di su pare?’ (FOTO)

 


Komentari