‘Tako mladi, a tako je*eno glupi’: Maturanti ovim pjesmama razbjesnili poznate glumce

FOTO: zagreb.info

Mnogobrojne od njih već je do podneva omamio alkohol.

Maturanti diljem Hrvatske od petka ujutro okupljaju se kako bi tradicionalno proslavili kraj školske godine. Mnogobrojne od njih već je do podneva omamio alkohol, a pjesma se orila gradskim ulicama.

Tako je glumac Asim Ugljen u petak svjedočio “padu na ispitu zrelosti” ovogodišnjih maturanata. Ugljen se na Facebooku požalio na srednjoškolce koji ulicama metropole pjesmom šire govor mržnje.

“Ovim maturantima koji su prošli ispod mog prozora, svesrdno želim da i njima netko pjeva kako ih treba klati. Tako mladi, a tako glupi. Dječice, ograđeni ste kao balkon.” napisao je.

Screenshot
Screenshot

Hitovi koji su na norijadi na repertoaru zagrebačkih maturanata nisu se svidjeli ni glumici Dori Lipovčan, a riječ je o Thomsponovim pjesmama koja se pak na svom Facebooku požalila na “ustašlukom zatrovane klince”.

“Prolazim jutros pokraj Tesle otkud su se maturanti zaputili u tradicionalno bacanje po fontanama i na putu do HNK – a (u idućih 500 metara) sretnem jos dvije grupe iz drugih škola… sve tri skupine neovisno jedna o drugoj uglas urlaju Thompsonove hitove… možemo i mi k’o slovenci dovijeka zabranit tom retardu da svira pomoći neće biti, klinci su nam kolektivno i nepopravljivo zatrovani ustašlukom.” napisala je Lipovčan.

Screenshot/Facebook
Screenshot/Facebook

 


Komentari