(VIDEO/FOTO) Slaven Bilić ugostio prinčeve Williama i Harryja te princezu Kate

foto: West Ham

Članovi britanske kraljevske obitelji posjetili su trening kamp West Hama, a trener londonskog kluba Slaven Bilić otkrio je svoje dojmove o prinčevima i princezi Kate. 

Biliću je ovo bio prvi put da se susreo s članovima kraljevske obitelji, a dojmovi su jako pozitivni.

“Iako dolaze iz kraljevske obitelji, doista su pristupačni i sasvim normalni ljudi, a imaju i iznenađujuće puno znanja o nogometu. Oduševljen sam što sam imao priliku pričati s njima, čast mi je da sam ih upoznao. Pričali smo o važnosti projekta koji djeci pruža novu priliku i obrazovanje kakvo sami ne bi mogli platiti. U mojoj mladosti takve prilike jednostavno nismo dobivali. Djeca su puna entuzijazma, doista im puno znači naša pomoć i pravi je užitak raditi s njima. Ponosan sam što sam dio ovog kluba i ovog projekta”, kazao je očito presretni Bilić.

Prinčevi Harry, William te princeza Kate posjetili su Olimpijski stadion u Londonu na kojem igra West Ham, i to u sklopu fundacije kraljevske obitelji koja pomaže u obrazovanju mladih trenera kako bi što lakše i brže pronašli posao i bili uzor budućim naraštajima mladih sportaša.

Sinu i kćeri Williama i Kate, princu Georgeu i princezi Charlotte, Bilićev klub je poklonio dresove West Hama s njihovim imenima na leđima.

“Ovo je samo mali znak pažnje nas iz West Hama kako bi se osjećali dobrodošlo u našem domu”, kazao je uglednom društvu kapetan momčadi Mark Noble.

 


Komentari