Ubojica je u bijegu uspio stići sve do Zagreba i proći dvije blokadne točke

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Potjera za osumnjičenim.

Tin Šunjerga (19), osumnjičen za ubojstvo svojih roditelja, je tijekom bijega policiji u Mercedesu šibenskih tablica nakon ubojstva roditelja uspio stići sve do Zagreba, doznaje Jutarnji list.

Policija je odmah i u Zagrebu postavila taktičke timove jer su ustanovili da u Zagrebu ima rodbinu pa su očekivali da bi ih mogao potražiti.

No, nakon dolaska do Zagreba cestom D-1 okrenuo se i krenuo nazad prema Vodicama. Na putu su bile postavljene policijske ophodnje i on je uspio proći dvije blokadne točke.

S obzirom na to da je bio naoružan policajci su samo dojavili kolegama njegovo kretanje, pa je vrlo brzo lociran u Tribunju. Uhićenje je prepušteno pripadnicima specijalne policije. U potjeri su bile angažirane snage Antiterorističke jedinice Lučko i splitske jedinice, u kojoj je radio i njihov kolega Marin Šunjerga.

Ubojica je tijekom bijega čak imao i nekoliko bliskih susreta s potjerom specijalnih snaga i uspio im je samo nakratko umaći sporednim cestama, ali je na kraju lociran. Budući da je pucao na policajce, oni su uzvratili vatru i pogodili automobil nakon čega su uhitili osumnjičenog i priveli ga u policijsku postaju.

>>> Uhićena još trojica: Ubojica se prijateljima o ubojstvu roditelja povjerio na rođendanskoj zabavi

>>> Pucao na policajce: Uhićen mladić osumnjičen za ubojstvo oca i majke

>>> Užas kod Šibenika: Devetnestogodišnjak ubio oca, majku pa presudio sebi?


Komentari