RTL-OV VODITELJ NIJE ZNAO ZA KOKAIN I PROSTITUCIJU? ‘Samo sam želio biti džentlmen’

Facebook

Smatra da mu je cijela afera nanijela veliku štetu.

Bivši voditelj RTL-a i emisije ‘Večera za 5’ Marko Lušić za Jutarnji je komentirao aferu koja ga prati ovih dana.

“Cijela ova grozna priča počela je u srijedu oko 11 ujutro, ali ne na jahti, nego na rivi u Porto Montenegru. Išao sam rivom prema hotelu jer sam želio za poslovne kolege potvrditi neke rezervacije preko kompjutora kada sam shvatio da malo iza mene hodaju četiri žene, koje se muče tegleći teške i velike kofere. Ja sam svoju torbu vozio na kolicima za prijevoz prtljage, a kako mi je bilo žao gledati žene koje se muče, ponudio sam im da svoje torbe stave na moja kolica. One se mi zahvalile, a nakon toga su nam prišli neki ljudi za koje se ispostavilo da su policajci u civilu i – priveli nas”, tvrdi Lušić.

Smatra da mu je cijela afera nanijela veliku štetu.

“Zadnje vrijeme bavim se turizmom. Možete li samo zamisliti koliku mi je štetu nanijela ova ružna, lažna i napuhana priča”, pita Lušić koji se, kako ističe, ni kriv, ni dužan našao u policijskoj stanici u Crnoj Gori. Tamo je proveo dva sata, a nakon policijske obrade i zapisnika, kojim se utvrdilo da Lušić uopće ne poznaje četiri žene s kojima je priveden, pušten je na slobodu.

“Jučer me, valjda, zvalo 80 ljudi. Roditelji su bili ludi od brige kada su čuli što mi se dogodilo, a mogu misliti kako se osjećaju moji bližnji dok u novinama čitaju ovakve strahote o meni. Žao mi je sada da sam u najboljoj namjeri ponudio pomoć nepoznatim ženama, ali ja ne mogu protiv sebe. Oduvijek sam bio takav: ako ikako mogu, svakome ću pomoći, a ta me osobina ovaj put dovela u ružni skandal s kojim nemam nikakve veze”, na kraju je dodao 30-godišnji Lušić.

>>> KOKAINSKA ZABAVA NA JAHTI: Bivši RTL-ov voditelj uhićen s madam, starletama i bivšom političarkom

>>> UHIĆEN ZAGREPČANIN U DRUŠTVU SVODNICE: Policajci ostali šokirani kada su vidjeli što skrivaju u gaćama

Komentari

Provjerite

Facebook

JESENSKA SANACIJA AUTOCESTA: Intenzivni radovi na brojnim lokacijama

Na autocestama se radovi izvode dva puta godišnje – prije dolaska zime kao u ovom ...