Raspisana tjeralica za Ivicom Todorićem!

Screenshot YouTube

Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo raspisalo je tjeralicu za Ivicom Todorićem protiv kojeg je određen istražni zatvor i pokrenuta istraga, a nedostupan je hrvatskom pravosuđu. 

Tjeralica za Todorićem je raspisana slijedom rješenja Županijskog suda u Zagrebu, izvijestio je u subotu poslijepodne DORH, navodeći da daljnje radnje po izdanoj tjeralici provodi policija.

Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo je pokrenulo istragu protiv Ivice Todorića i njegovih sinova, Ante i Ivana te 12-ero Agrokorovih menadžera i revizora zbog nezakonitog pribavljanja milijardu i 142 milijuna kuna.

Podsjećamo, Zagrebački Županijski sud odredio je istražni zatvor samo za Ivicu Todorića, a ostali su u srijedu, 18. listopada pušteni da se brane sa slobode. U međuvremenu, Ivica Todorić se nije pojavio u Hrvatskoj zbog čega je sada i raspisana tjeralica. Ostaje pitanje hoće li se Todorić ipak pojaviti u Hrvatskoj ili će se pokušati sakriti (ako već nije) u nekoj od zemalja koje nemaju ugovor o izručenju s Hrvatskom.

Ukupnoj šteti državno odvjetništvo pribraja i nepripadnu korist od dodatnih 320 milijuna kuna pribavljenih za “jednu pravnu osobu” krivotvorenjem isprava i nezakonitim vođenjem poslovnih knjiga.


Komentari