Proizvod zagrebačke obitelji postao svjetski hit

FOTO: Facebook / Putovanje s Gospom

Svjetsko, a naše.

Bračni par iz Zagreba osmislio je plišanu igračku kako bi udovoljili svojoj djeci i sebi, ali se pritom nisu nadali da će ista postati pravi svjetski hit, piše Jutarnji.

Naime, Robert Rukavina i supruga Nada, oboje 41-godišnjaci, u skladu sa svojim vjerskim uvjerenjima, napravili su plišanu Gospu, a upite za tu igračku dobivaju iz Amerike, Australije i Irske.

Na ideju za izradu došli su prije desetak godina, kada su njihova najmlađa djeca poželjela uz sebe imati Blaženu Djevicu Mariju.

Isprva su takvu igračku počeli tražišti po svetištima, no kada je nisu uspjeli pronaći, odlučili su je, kažu, napraviti sami. Njihova se plišana Gospa, očigledno, ne može razbiti, stoga je kao takva prilagođena najmlađem uzrastu.

Gospodin Rukavina kazao je Jutarnji da je vjerovao da bi interes za plišanu Gospu mogao biti velik jer, ističe, zaista ima mnogo roditelja u svijetu koji odmalena žele odgajati djecu u vjeri i upoznati ih s Nebeskom Majkom.

Plišana Gospa došla je kao nastavak vrlo popularne biblijske igre “Na putu s Marijom, majkom Isusovom“, koja je također nastala u Robertovoj obitelji.

Plišana Gospa visoka je 30 centimetara, stoji 135 kuna, a može se kupiti u svim prodavaonicama Verbuma ili naručiti na mail adresi [email protected].

Cijeli tekst o plišanoj Gospi pročitajte OVDJE.


Komentari