POVRATAK NAJBOLJEG ‘LOVCA’: Oporavak Mirka Miočića bliži se kraju, uskoro se vraća na male ekrane

Screenshot

Legendarni Mirko uskoro će opet biti lovac u HTV-ovoj Potjeri.

“Moram odraditi drugu etapu fizikalne terapije, no mnogo mi je bolje. Volio bih se vratiti ekipi ‘Potjere’ već sredinom jeseni“, rekao je Mirko Miočić (60) za 24 sata.

Liječnički tim koji s Mirkom radi na fizikalnoj terapiji je optimističan pa je njegov povratak na male ekrane nakon više od šest mjeseci izbivanja sve izgledniji.

“Njegovo mjesto ga čeka, a kad će se vratiti, ovisi o njegovu zdravstvenom stanju. Ekipa HTV-a želi mu brzi oporavak i povratak”, rekli su za 24 sata na državnoj televiziji. Miočić se sprema za ponovni odlazak u toplice gdje polako završava svoj višemjesečni oporavak. Zbog komplikacija izazvanih dijabetesom s kojim se bori godinama, Miočić je u kratkom roku bio na nekoliko operacija. Zadarski liječnici su mu morali amputirati na jednoj nozi potkoljenicu, a na drugoj stopalo. Miočić nije gubio optimizam pa je čak i u najtežim danima tješio svoju obitelj i prijatelje.

“Mirko je uvijek dobre volje, optimističan i smiren. Iz bolničkog je kreveta redovito gledao kviz i komentirao nas. Uvjerena sam da će nam se vratiti jer nam nedostaje u ekipi”, rekla je Morana Zibar.

Ona je, navodno, poznatog lovca posjećivala u bolnici s ostatkom ekipe kviza, a Miočić se najviše obradovao dugogodišnjem suradniku i prijatelju Tariku Filipoviću (44).

“Jako volim Miočića. Nas dvojica se lijepo nadopunjujemo i ta suradnja će se sigurno nastaviti čim se on oporavi”, rekao je Tarik.

Miočić se proslavio svojim zavidnim znanjem, ali su ga gledatelji ponajprije zavoljeli zbog njegove jednostavnosti i iskrenosti.

 


Komentari