POMOZIMO MATIJI! Mladi poduzetnik Matija Raos obolio od karcinoma i potrebna mu je pomoć

Ovih dana medije i društvene mreže preplavila je vijest o bolesti mladog zagrebačkog poduzetnika Matije Raosa

Mladi hrvatski vizionar i predsjednik Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca obolio je od zloćudnog tumora, zbog kojeg je završio u bolnici te mu predstoje novi ciklusi kemoterapije i brojne pretrage, koji su ga iscrpile i zdravstveno i financijski. Njegovi prijatelji pokrenuli su kampanju na crowfunding portalu Generosity.com kako bi prikupili sredstva koja su mu potrebna za terapiju liječenja.

“Sve do srpnja ove godine Matija je bio zdrav, aktivan, vrijedan i živio je život punim plućima. A onda se gotovo preko noći njegov život promijenio. Sredinom ljeta suočio se s dijagnozom zloćudnog tumora”. – stoji u objavi kampanje.”

Početkom svibnja pojavili su se prvi simptomi: blage probavne promjene i povremena bol koja je s vremenom postajala agresivnija. U bolnici Sveti Duh odrađena mu je biopsija, a nakon jednomjesečnih intervencija i pretraga Matija je premješten na onkološki odjel KBC Rebro, gdje su doktori dovršili pretrage i počeli provoditi terapiju. Trenutno ne može ni jesti, a do daljnjega mora biti pod stalnim liječničkim nadzorom.  Svi koji žele pomoći mogu sudjelovati u crowdfunding kampanji na ovoj adresi.
Instagram_Matija_Raos


Komentari