PODMETNUT POŽAR U VIKENDICI HNS-ovca: Objekt izgorio do temelja, počinitelj još uvijek nepoznat

NAMJERNO IZAZVAO STRAVIČAN POŽAR: Muškarac (57) u dva sata vlastitu kuću pretvorio u papar
commons.wikimedia.org ( Ilustracija

Vikendica je u vlasništvu Zvonka Spudića.

U noći s ponedjeljka na utorak izgorjela je vikendica HNS-ovog člana Zvona Spudića. Policija istražuje tko je zapalio drvenu vikendicu na području Barilovića kod Duge Rese.

Spudić je bivši načelnik Barilovića i istaknuti član Hrvatske narodne stranke koji je bio i član karlovačke Županijske skupštine, javlja Radio Mrežnica.

Spudić vjeruje da će pronaći palikuću

Vjerujem da će se pronaći počinitelj, rekao je Spudić za Radio Mrežnicu. Kako je sam naveo, policija provodi detaljnu istragu.

“Zadovoljan sam načinom istrage i duboko vjerujem da će palikuća doći u policijske ruke”, rekao je Spudić kojem je nakon velikog požara ostalo jedino da rasčisti teren jer od vikendice nije ostalo ništa.

Požar je na vikendici izbio prije dvije noći, a očevidom je utvrđeno da ga je uzrokovao nepoznati počinitelj koji je otvorenim plamenom namjerno zapalio objekt. Kuća je izgorjela do temelja, a materijalna šteta je više stotina tisuća kuna.

Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava, a u cilju pronalaska počinitelja nastavlja se kriminalističko istraživanje.


Komentari