OTROVNO PERO GORDANA MARASA: Sarkastičnim tonom nastavlja podbadati Karamarka (FOTO)

Facebook

Gordan Maras, poznatiji kao hrvatski Jason Statham, ponovno je bocnuo šefa HDZ-a, Karamarka.

Bivši ministar poduzetništva i obrta, a sada SDP-ov zastupnik u Saboru, Gordan Maras, ne prestaje s podbadanjem preko društvenih mreža. Nakon što je prije nekoliko dana ispričao zanimljivu šalu na račun vladajućih i obećanja o isplatama naknada za novorođenčad od tisuću eura, Maras je ponovno bocnuo šefa HDZ-a i potpredsjednika Vlade, Karamarka, samo što je ovoga puta u igri problematika vezana za HRT.

“Nakon Karamarkovih napada na HRT i neprofitne medije, jasno je zašto je Hasanbegović postao ministar kulture. Karamarko želi staviti šapu na medije uz podršku Mosta. Čovjek stvarno ne razumije da od njega simpatičnog i prihvaćenog političara ne može napraviti ni CNN a kamoli HRT. Kriterij za ravnatelja HRT-a te ekipe će vjerojatno biti da je osoba sljedbenik šehida iz Hasanbegovićevih ranih radova“, napisao je Maras na svom Facebook profilu.

maras jason statham

No, nije se tu zaustavio već je u svom sarkastičnom tonu nastavio s podbadanjem šefa HDZ-a. “Karamarko bi vjerojatno kao ravnatelja HRT-a rado vidio svoga prijatelja bujicu. Mislim da bi se idealno uklopio u kadrovska riješenja a la Crnoja. Samo naprijed prvi potpredsjedniče”, poručio je Maras, inače poznat i pod nadimkom hrvatski Jason Statham.

Karamarko bi vjerojatno kao ravnatelja HRT-a rado vidio svoga prijatelja bujicu. Mislim da bi se idealno uklopio u kadrovska riješenja a la Crnoja. Samo naprijed prvi potpredsjedniče.

Posted by Gordan Maras on Montag, 15. Februar 2016

>>> NAJLUĐA MARASOVA PORUKA DO SADA: Sarkastičnim komentarom opasno bocnuo HDZ (FOTO)


Komentari