OPLJAČKAN NA HRT-U! Ćiro gostovao na televiziji, a onda je slijedilo neugodno iznenađenje…

Novinari i tehničari s HRT-a zamolili su Ćiru Blaževića da ostavi mobitel u prostoriji za odmor…

Međutim, čini se kako je Ćiro Blažević poštivajući pravila javne televizije, zapravo bio dobro nasamaren, piše net.hr. Naime, novinar je imao dogovor s legendarnim trenerom da se nađu u kafiću u Gajevoj.

”Tomas Rosicky je već bio odigrao dvije lopte koje bi neki malo bolji napadač od Tomaša Necida s lakoćom pospremio iza leđa makroa na vratima Španjolske reprezentacijeDavida De Geae, a njega još nije bilo ni na vidiku. Kako je to prilično neobično za Ćiru koji nikada ne kasni i koji se drži dogovora, pokušao sam ga dobiti na mobitel, ali pretplatnik nije bio dostupan.”, nastavlja novinar svoju priču. Nakon nekog vremena došao je i Ćiro.

”Sine, oprosti što čekaš…”, započeo je Ćiro zauzimajući svoje mjesto na terasi kraj mene i nastavio: ”Ukrali su mi mobitel na HRT-u! Klošari se nisu ni ispričali!”, kazao je.

Kako je Ćiro prepričao, prilikom gostovanja na HRT-u novinari i tehničari su ga zamolili da mobitel ostavi u prostoriji za odmor jer bi mogao ometati signal ako ga za vrijeme snimanja bude držao u džepu, a on je udovoljio njihovu zahtjevu. Po završetku emisije se zbog toga snažno pokajao. Netko od tih novinara koji su se tamo motali ukrao mu je najnoviji Iphone. Prvo ih je svu skupa potjerao u neku stvar, a zatim je o tom događaju obavijestio i policiju.

Nepoznati počinitelj, valjda uplašen činjenicom da je Ćiro obavijestio nadležne službe, iz mobitela vadi SIM karticu i baca ga negdje u studiju kako ga policija ne bi pronašla kod njega…

>>> ĆIRO BLAŽEVIĆ ‘UNIŠTIO’ SUCA ERIKSSONA: ‘Naši okrvavljenih glava izlaze van, a nitko ne dobija kartone’

 


Komentari