Nudi se nagrada od milijun kuna za informaciju koja će pomoći u otkrivanju i rješavanju ubojstva Vinka Žuljevića

Screenshot Youtube

Podsjetimo, Vinko Žuljević Klica, ubijen je 3. svibnja ujutro u klasičnoj sačekuši u zagrebačkim Sesvetama.

U suradnji i suglasju s institucijama i tijelima Republike Hrvatske, a u svrhu rješavanja okrutnog ubojstva g. Vinka Žuljevića koje se dogodilo 3. svibnja 2014. godine u Zagrebu, obitelj i prijatelji, uz već objavljenu policijsku nagradu od 50.000 kn, raspisuju novčanu nagradu od 1.000.000 kn za relevantnu informaciju koja će pomoći u otkrivanju i rješavanju ovog kaznenog djela.

“Uz apsolutnu zaštitu i tajnost očekujemo vaše informacije na tel.: 099/64-53-721, e-mail: [email protected] ili pisanim putem postom na adresu FENIKS TRGOVINA d.o.o., Ljudevita Posavskog 3, 10 360 Sesvete. Zlo nije samo čin onog tko ga realizira nego i onoga tko ga je mogao spriječiti, a to nije učinio.”, poručuju obitelj i prijatelji ubijenog Vinka Žuljevića.

Podsjetimo, Vinko Žuljević Klica, ubijen  je 3. svibnja ujutro u klasičnoj sačekuši u zagrebačkim Sesvetama, nakon mise. Svjedoci su tada rekli da je napadač na motoru počeo pucati iz automatskog oružja na Žuljevićev automobil. Klica je otvorio vrata automobila i pokušao pobjeći, ali ga je jedan od napadača uhvatio za jaknu i u njega ispalio nekoliko hitaca.

Muškarca na motoru su pratili i muškarci u Škodi, a suvozač u tom automobilu također je pucao na Klicu, potvrdila je kasnije policija. Presudan je bio hitac u glavu, nakon što je Klica već ležao na tlu. Samo 30-ak minuta nakon ubojstva vatrogascima je javljeno kako na Novoj Branimirovoj cesti gori Škoda bosanskohercegovačkih registracija. Automobil u plamenu je ukraden u Hrvatskoj prije tri godine.

Prema informacijama od prošle godine, policija je vjerovala da se ubojica Vinka Žuljevića krije u susjednoj Bosni i Hercegovini. Za korinse informacijae policija je tada ponudila nagradu od 50 000 kuna.

>>>ISPLIVALI NOVI DETALJI ISTRAGE: Ubojica Vinka Žuljevića Klice skriva se u Bosni i Hercegovini


Komentari