NINA KRALJIĆ PREDSTAVILA SPOT: Ove impresivne kadrove gledat će čitava Europa! (VIDEO)

Facebook

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjemu natjecanju za pjesmu Eurovizije Nina Kraljić objavila je danas promidžbeni videospot za pjesmu Lighthouse.

Spot za novu pjesmu Nine Kraljić, Lighthouse, predstavljen je danas, a njegovo cijelo izdanje moći ćemo vidjeti tek početkom travnja. Međutim, za sada se zna da su u njemu korištene scene iz filma Hvar – into the storm, čiji su autori dvojica Osječana, Mario Romulić i Dražen Stojčić. Inače, ovaj kratki film o jednom od naših najljepših otoka nastao je mukotrpnim radom u vrlo zahtjevnoj produkcijskoj tehnici.

Autori su filma dvije godine proveli snimajući nebo iznad otoka Hvara kako bi uhvatili prizore oluje iznad otoka koji u prosjeku ima 2726 sunčanih sati godišnje. Kadrovi su, koje su snimili na Hvaru te manjim dijelom na Braču i Biokovu, uistinu spektakularni. U dvogodišnjemu su razdoblju snimili više od 350 000 fotografija, a za film je odabrano 10 000 najljepših.

“Pod pjesmu Lighthouse i Ninin impresivni vokal podvukli smo zaista senzacionalno remek-djelo produkcije Romulić & Stojčić na prijedlog montažera Hrvatske radiotelevizije Hrvoja Mršića koji je, uz budno oko redatelja Tihomira Žarna, učinio nekoliko ritmičkih zahvata na snimci. Odabrane su snimke Hvara jer je on zaista jedan od najljepših hrvatskih otoka”, izjavio je izjavio je voditelj HRT-ova tima za natjecanje za pjesmu Eurovizije (ESC) Željko Mesar i dodao kako je uvjeren da će video izazvati veliko zanimanje.

>>>EUROSONG SKANDAL SE NASTAVLJA: Nina Kraljić poslala žestoku poruku kritičarima!


Komentari